Футболистът Ангел Лясков е „Спортист на годината“ за 2019 г., на Гоце Делчев

24 Декември 2019 | 11:08
0 коментара
Спорт

Официалното връчване на наградата „Спортист на годината“ снощи в Гоце Делчев се превърна в истинско спортно-светско събитие за града.

В спортната зала „Неврокоп арена“ дойдоха всички родители, близки, приятели и фенове за да подкрепят най-добрите спортисти прославили спорта на общината у нас и в чужбина.

Това бе петото издание на церемонията по връчване на престижните награди което показва, че събитието се превръща в трайна традиция за града. Идеята на инициативата е да бъдат стимулирани, оценявани и награждавани онези спортисти които са постигнали големи успехи през годината, донесли гордост и много радост на своите съграждани. Решението кой да бъде носител на престижната награда бе взето на няколко етапа, което включва най-масовата анкета по социалната мрежа Фейсбук, дебат в общинската комисия по спорта както и анкета сред спортни специалисти и местни журналисти.

От всичките етапи на подбора, най-много точки, 24, набра футболистът Ангел Лясков които „грабна“ комплексната награда „Спортист на годината“ за 2019 г., за Гоце Делчев. Кмета на Гоце Делчев, Владимир Москов и депутатът и президент на ХК „Пири“, Богдан Боцев, тържествено връчиха наградите на победителите в различните категории. Топ Преса, вярна на традициите си, предоставя подробен запис на своите зрители и читатели за да станат съпричастни на събитието и да разберат кои са победителите в различните категории.

Добавете Вашия коментар

TOP