Футболистите на „Банско“ сюрпризираха Марадоната от Добринище с икона и торта

02 Април 2023 | 21:42
0 коментара
Спорт
Благоевград
Футболистите на  Банско  сюрпризираха Марадоната от Добринище с икона и торта

Футболистите на „Банско“ сюрпризираха играещия си наставник Борис Галчев с икона, торта и специален плакет. Марадоната от Добринище, както сам се нарече преди време бившият капитан на благоевградските орлета и ЦСКА, окончателно реши да окачи бутонките на пирона 7 месеца преди да навърши 39 г. и да се съсредоточи изцяло върху новото си амплоа на треньор. Това стана повод за импровизираната изненада в съблекалнята от страна на подопечните му. Последния си мач Галчев изигра преди три седмици, когато се отличи с 4 голови асистенции за разгрома с 5:0 срещу „Сливнишки герой“ в Югозападната Трета лига.

За негови два мили жеста се присетиха и феновете на „Ботев“ /Пд/, един от многото отбори в състезателната му кариера. „Боби бе малко време с нас, само близо година, но всеки мач играеше със зъби и нокти за фланелката. Този Голиат от Добринище не забрави къде е ял бял хляб и стана част от акцията ни „Кауза Колежа“, като си закупи членска карта и дари пари за животоспасяваща операция на наш привърженик“, припомниха ултрасите на канарчетата.

Б. Галчев се оттегля от терена с 229 двубоя в елита на България на сметката си и с две купи на страната с отбора на ЦСКА. Дебютът му в групата на майсторите е с фланелката на „Пирин“ през 2008 г. Носил е и екипите на румънския „Динамо“ /Букурещ/, „Миньор“ /Пк/, софийските „Септември“ и „Царско село“…Струма.бг

Добавете Вашия коментар

TOP