Футболист от Сандански се сдоби с първороден наследник

30 Януари 2022 | 09:01
0 коментара
Хайлайф
Футболист от Сандански се сдоби с първороден наследник

Санданският бранител на “Чавдар“ /Етрополе/ Николай Стоилков-Газелата вече е горд баща на първороден наследник. Малкият бонбон е плод на любовта на футболиста със служителката в административния отдел на втородивизионния ФК “Хебър” Славка Калинова. Чувствата между младите пламнаха, когато играчът риташе за зелените от Пазарджик, и няколко месеца по-късно на бял свят се появи синът им, който ще носи красивото име Йоан. Юнакът се пръкна под грижите на д-р Илиян Траянов и екипа на АГО към пазарджишката МБАЛ с обещаващи за бъдещ футболист параметри 3600 г и 50 см.

Новината разбуди и отбора на “Хебър”, който лагерува в турския курорт Анталия, откъдето всички вкупом пожелаха на младите родители много щастливи моменти със синчето.

Двойката се сгоди в средата на 2021 г., а по повод на радостното събитие тогава любимата на Газелата написа: “Да, да, да! Когато се запознахме, мислех, че си перфектен и те обикнах! После видях, че не си перфектен и те обикнах още повече!”. Таткото е играл в досегашната си кариера и за “Беласица”, родния “Вихрен”, чешкия “Тахов”, “Септември” /Сим/, а с пазарджиклии спечели профипромоция през сезон 2018/19 г.

миналия август, когато стана ясно, че първородният наследник на санданчанина ще е от мъжки пол

Стоилков ще използва кратката почивка на лесничеите в края на уикенда, за да почерпи подобаващо своите съотборници от тима, воден от разложанина Йордан Юруков.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP