Фрико се предаде в полицията, повдигнаха му обвинение, опит за убийство

20 Юли 2015 | 18:33
0 коментара
Криминално
Фрико се предаде в полицията, повдигнаха му обвинение, опит за убийство

Точно месец след като вдигна полицията на крак в издирването му за жесток побой в благоевградски нощен клуб, днес Юли Мирчев- Фрико се яви с адвоката си в полицията, срещу него е повдигнато обвинение в опит за убийство.

Припомняме, че преди около един месец Фрико намушка с нож Кире Бамбалеята и Мано в благоевгрсдски нощен клуб. Вероятно стара вражда бе причината за среднощния екшън. Известният с криминалните си прояви Юлиян Мирчев- малкия Фрико намушкал с нож в областта на сърцето 29-годишният Кирил Димитров - Бамбалеята. Освен "Бамбалеята" в мелето бе пострадал и синът на известния благоевградски бизнесмен Илия Дамянов - Дамян по прякор "Мано", който бе с прорезна рана в областта на корема.

Пострадалите бяха посетили Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, след като бяха обслужени от дежурния лекарски екип беха освободени за домашно лечение, а Фрико се покри на морето до днес.

Фрико намушка с нож Кире Бамбалеята и Мано в благоевгрсдски нощен клуб тази нощ, съобщи репортер на Pirinsko.com.

Инцидентът е станал около 03:00 часа в нощен клуб, който се намира в центъра на Благоевград. Според източник на Pirinsko.com стара вражда е причината за среднощния екшън. Известният с криминални прояви Юлиян Мирчев- малкия Фрико намушкал с нож в областта на сърцето 29-годишният Кирил Димитров - Бамбалеята. Освен "Бамбалеята" в мелето е пострадал и синът на известния благоевградски бизнесмен Илия Дамянов - Дамян по прякор "Мано", който е с прорезна рана в областта на корема. Пострадалите са посетили Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, след като са обслужени от дежурния лекарски екип са освободени за домашно лечение.

- See more at: http://pirinsko.com/pyrvo-v-pirinskocom-friko-namushka-s-noj-kire-bambaleqta-i-mano-v-blagoevgrsdski-noshten-klub-11277.html#sthash.RNFOnGD6.dpuf

Добавете Вашия коментар

TOP