Фолклорната звезда Поли Паскова : Ванга ми се яви и предначерта пътя ми

27 Март 2018 | 12:53
0 коментара
Култура

Обичаната от хиляди българи фолклорна звезда Поли Паскова разкри, че малко преди да започне да пее пророчицата Ванга и се явила насън и предначертала пътя й като певица.

Когато прекъснах със спорта и трябваше да реша накъде да тръгна, тя ми се яви насън и ми каза: „Ти ке пееш. Много ке пееш”. Така и стана, казва развълнувано тя.

Поли Паскова споделя още, че когато в началото на певческата и кариера трябвало да излиза на голямата сцена се притеснявала ужасно много.

„Спомням си, че другите изпълнители се разпяваха, а пък аз загрявах, като правех упражнения - навик от спорта. Сигурно си мислеха, че ще се бия с някого (смее се). Притеснявах се да не се спъна в някой кабел”, казва тя.

Поли Паскова зарадва почитателите на българските традиции и фолклор на 21 март в зала 1 на НДК с грандиозен спектакълът в три части – „Аз съм, Българийо, твоя дъщеря”.

В първата част на концерта певицата ще представи песни от всички области на България.

Втората бе кафанска част - с музикантите от оркестър „Уникат” и гостуващи инструменталисти от Македония. На сцената се качи и сръбската легенда Аце Илич, звезда на „Гранд Продъкшън”, който покани българската певица за дует в Сърбия.

А третата част  представи най-силните песни от репертоара на Поли, сред които са шлагерните изпълнения, които певицата налага през последните години. Специални гости на концерта са Николай Славеев, Здравко Мандаджиев и най-добрата родопска певица Росица Пейчева.

Наред с голямото събитие, Поли подготви и 16-ия си самостоятелен албум „Изпращам ти ангели”, по едноимената песен, която е подарък от авторката Росица Узунова. 

Добавете Вашия коментар

TOP