Фолкдивата Деси Слава на Covid-парти в Банско

14 Февруари 2021 | 13:38
3 коментара
Любопитно

Фолкдивата Десислава е участвала в купон в хотелски ресторант в Банско, на който е имало повече от разрешения брой гости в епидемията.

Истински щур купон с всичките салтанати – тостове, силна музика и танци са забавлявали гостите, които са били повече от 15. Поводът за забранената веселба бил рожден ден.

Празненството е продължило до ранни зори, според едно от последните видеа, качено в 7 часа сутринта в събота. От управата на хотела потвърдили за Bulgaria on air, че в петък вечер в ресторант е имало рожден ден с участието на певицата Десислава. Според тях обаче гостите са били около 12 и празненството е приключило в 22 часа.

Не само в зимните курорти обаче се нарушават мерките – при полицейска проверка снощи в центъра на София се е оказало, че и там нещата не са чисти.

При появата на проверяващите, барманът дръпнал завесите на входната врата и не допуснал служителите на РЗИ и полицията в обекта.

Когато проверяващите влезли, не видели клиенти.

“Не се установиха клиенти в случая, осигурени са дезинфектанти за плот и повърхности, имаше само едно лице, което беше вътре – барманът, евентуално, ако има клиент, да предостави храна за вкъщи”, каза Дария Велкова от Столичната регионална здравна инспекция.

Проверки е имало и в други хотели и заведения в столицата, но проверяващите подозират, че при проверка, гостите се изнизват през таен вход.

Глобите за неспазване на разпорежданията на здравните власти са от 300 до 500 лева за физическите лица и от 500 до 2000 лв. за юридическите.

Добавени коментари

Деси Фидосова публикува:
15 Февруари 2021 | 15:50
Владо,следващият път,когато ходиш на предизборно мероприятие поне се изкъпи и се приведи в приличен вид,че само излагаш вуйчо.
Spas Valeiuv публикува:
14 Февруари 2021 | 20:51
Нищо такова няма! Пазарувайте при нас! Долу БИЛЛА! Мама така казва! Мамо, обичам те!
"Играм оро,та не скакам!" публикува:
14 Февруари 2021 | 14:52
А бе,песоглавци,защо пишете такива глупости,когато нищо не е установено??? Виж случаят в София сте го изписали подробно. А в Банско -някой казал,друг пуснал видео /ама не знаем от къде и от кога/,комшията бил чул,ама нищо не е доказано.Пѝшете,колкото да си пълните страниците и да злепоставяте някого.

Добавете Вашия коментар

TOP