ФК Пирин Благоевград проведе първа тренировка за 2024 година

08 Януари 2024 | 17:36
1 коментара
Спорт
Благоевград
ФК Пирин Благоевград проведе първа тренировка за 2024 година

Представителният отбор на "Пирин" проведе първа тренировка за 2024 година на стадион „Христо Ботев“. Преди началото на заниманието бе отслужен традиционен водосвет за здраве и успехи на отбора.

В първата тренировка на тима се включи десният защитник Асен Дончев, който ще носи екипа на Пирин като преотстъпен от ЦСКА (София).

Пробен период с тима на Иво Тренчев ще преминат френският десен защитник Арно Люзайадио, който за последно е играл в нидерландския Емен, украинският нападател Данило Полонски от Фратрия (Варна), крилото Стилиян Спасов, който е юноша на Лудогорец, игралият за последно в Австрия Кирил Ристосков и Лазар Боянов, който за последно е играл в Португалия.

Крилото Владимир Медвед ще премине в Локомотив (Пловдив) под формата на преотстъпен, като клубът ще получи процент от негов евентуален бъдещ трансфер. Пирин се разделя по взаимно съгласие с полузащитника Велислав Минков. Както е известно Данило Кондраков и Дима Семенив напуснаха клуба още в края на миналата година. Предстоящите мачове са определени. Подготвителният лагер ще премине изцяло в Благоевград, като са планирани пет контроли:

20.01 Струмска слава (Благоевград)

27.01 Локомотив (Пловдив) (мястото ще бъде уточнено допълнително)

31.01 Марек (Благоевград)

03.02. Локомотив (София) (Благоевград)

10.02 Беласица (Благоевград)

*Началните часове ще бъдат обявени допълнително, възможно е да възникнат промени със съперниците и датите на провеждането на някои от мачовете.

Добавени коментари

Фен публикува:
08 Януари 2024 | 19:11
Успех на Пирин,а на вас г-да ръководители задаваме въпроса,по какъв повод сте там?Да търсите спонсори или да чакате от някъде пари да дойдат за да си взимаме заплатите,

Добавете Вашия коментар

TOP