Фирмата на Венцислав Амзов „А-Строй” ЕООД ще ремонтира улици в Хаджидимово срещу 520 хил. лв.

07 Ноември 2022 | 08:12
0 коментара
Бизнес
Фирмата на Венцислав Амзов  А-Строй” ЕООД ще ремонтира улици в Хаджидимово срещу 520 хил. лв.

Фирмата на известния строителен предприемач от село Абланица Венцислав Амзов „А-Строй” ЕООД спечели обществена поръчка за ремонт на улици на територията на град Хаджидимово. Поръчката, обявена от общината, е разделена на две обособени позиции, като за строителството администрацията на кмета Людмил Терзиев отпуска сумата от 72 464,00 лв.

По първата позиция Амзов ще ремонтира улица от О.Т. 275 до О.Т. 290, с дължина 55 м, по плана на град Хаджидимово, а по втората част от улица „Илинденци” от  О.Т. 277 до О.Т. 289 с дължина 88 м. Предметът на обществената поръчка обхваща извършването на текущ ремонт на съществуващи улици в град Хаджидимово, поясняват от общината. И по двете позиции фирмата „А-Строй” ЕООД бе единствен кандидат и от общинската администрация я класират на първо място с 60 точки.

Фирмата „А-Строй” ЕООД печели и друга обществена поръчка, обявена от община Хаджидимово, отново за ремонт на улица, а именно рехабилитация и реконструкция на улица „Младост“, включително тротоари, съоръжения и принадлежностите към тях в град Хаджидимово. Там фирмата на Венцислав Амзов пребори конкуренцията на „ГЛОБУС” ЕООД на Иван Русев от Стара Загора, БКС ЕООД на Руен Кирев от Гоце Делчев и софийското дружество „Мегаинвест-холд” ЕООД с управител Цветан Цветанов. Сумата, срещу която Амзов ще ремонтира улица „Младост“ в Хаджидимово, е 447 839,13 лв.

През годините фирмата „А-Строй” ЕООД е печелила редица обществени поръчки в общините Хаджидимово и Гоце Делчев.

ВАСИЛЕНА ПЕТРОВА в.Струма снимка:Инфомрежа

Добавете Вашия коментар

TOP