ФИНАЛ НА ДЕВЕТОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА НА В. „СТРУМА”! Любимият учител на Пиринско за 2021 г. е Светлана Глушкова от Банско

28 Ноември 2021 | 07:59
0 коментара
Култура
ФИНАЛ НА ДЕВЕТОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА НА В.  СТРУМА”! Любимият учител на Пиринско за 2021 г. е Светлана Глушкова от Банско

Младият иновативен начален учител от НУ „Св. Паисий Хилендарски“, гр. Банско, Светлана Глушкова е победителят в Деветото издание на престижния конкурс „Любим учител”, организиран ежегодно от най-големия ежедневник в Югозапада вестник „Струма”.

На второ място е класирана Лилия Стоянова, директор на Седмо СУ „Кузман Шапкарев” – Благоевград, която впечатли журито с изключителното си есе.

Трето място в тазгодишната надпревара заслужи Дамяна Грънчарова, преподавател по химия и физика на английски и френски език в Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“, гр. Благоевград, която е и лидер в онлайн гласуването.

Приза „Училище на годината 2021 г.“ достойно спечели Седмо СУ „Кузман Шапкарев“, гр. Благоевград, което впечатли с изцяло новата си учебна среда, с иновативни технологии и софтуерни решения, с които създава условия за модерно дигитално образование.

И тази година вестник „Струма” отличи един заслужил учител ветеран. Това е бившият преподавател по математика в Пето СУ „Георги Измирлиев” – гр. Благоевград Вергиния Войнова.

Конкурсът „Любим учител”, организиран от най-големия ежедневник в Югозапада – вестник „Струма”, продължава да се радва на голям интерес и въпреки ограниченията заради пандемичната обстановка, хиляди се включиха в гласуването, за да подкрепят своя фаворит.

Победителите за поредна година бяха определени с онлайн гласуване на сайта на вестника www.struma.bg., което съставляваше 25% от общата оценка, и с есе на тема „На какво ни научи пандемичната обстановка в училището и обучението в онлайн среда“ и визитка, което в крайното класиране определя 75% от финалния резултат.

Подробности за награждаването, което и тази година вестник „Струма“ не успя да направи на тържествена церемония предвид усложнената епидемична обстановка, свързана с Covid-19, четете в следващите броеве на в. „Струма” и на сайта www.struma.bg.

Добавете Вашия коментар

TOP