Филип Станев след забележка в НС: В скъсаните ми дънки има скрит смисъл

05 Август 2021 | 15:59
2 коментара
Политика

След направената забележка от председателя на парламента Ива Митева заради присъствие в пленарна зала със скъсани дънки депутатът от ,,Има такъв народ“ Филип Станев се опита да се защити.

„Беше ми направена забележка, тъй като от някоя от другите парламентарни групи е постъпило оплакване до председателя на Народното събрание. Между другото те не са просто дънки. В тях има скрит символ – това е скъсаното доверие между гражданите и политиците, което ние ще се опитаме да зашием отново“.

Той отрече, че скъсаните дънки могат да са символ и на преговорния процес по търсене на подкрепа за предложения от ИТН кабинет, пишат БНР.

„Преговорният процес продължава, той не се е скъсал, не е затворен окончателно, вратата е отворена. Там дънките са здрави“, допълни още Станев, аргументирайки се, че дънките вече ще ги носи само в частен план, тоест – вкъщи.

Добавени коментари

анти герб публикува:
06 Август 2021 | 14:04
ГЕРБ Благоевград, и за вас пък още по-малко трябва да се гласува, ненаядохте сте! По-нагли и некадрни управляващи никога не е имало в България и Благоевград в частност!
ГЕРБ Благоевград публикува:
05 Август 2021 | 17:28
пак гласувайтеа за тези идиоти от итн другия път по доковици пълна пародия това не е шоу малумници

Добавете Вашия коментар

TOP