Фики посрещна ЧРД с българското знаме, духна свещичките с децата си (ВИДЕО)

05 Март 2024 | 21:56
0 коментара
Хайлайф
България
Фики посрещна ЧРД с българското знаме, духна свещичките с децата си (ВИДЕО)

Фолкзвездата Фики отпразнува рождения си ден с българския трибагреник. Знамето заемаше почетно място в столичното заведение, в което певецът бе избрал да отбележи личния си празник, и стана фон за снимките от вечерта.

Чест

"За мен е чест, че съм роден на 3 март, и знамето е задължително. Отбелязахме празника в тесен кръг - семейството ми и най-близки приятели - разкри пред "Телеграф" рожденикът и допълни: - Събрах най- близките си, слушахме много фолклор и прекарахме една прекрасна вечер“. От снимките в социалните мрежи виждаме и колегата му Азис, както и продуцента Кирил Кирилов, които са сред най-близките му приятели. Брат му Емрах и татко му Тони Стораро също не пропуснаха партито.

Наследници

Фики неведнъж е казвал, че за него подаръците не са важни, а засвидетелстваното уважение и обич от страна на близките му и затова не пожела да разкрие какви дарове е получил, но добави, че и феновете му също са го изненадали в празничния ден. От кадрите в социалните мрежи виждаме, че най-специалните гости на тържеството са били синът му и дъщеря му, които активно участваха в духането на свещичките върху тортата на звездния си татко.

@kirilkirilov8641 Честит Рожден ден,Фики Стораро!Бъди жив и здрав!Обичаме те!❤️ #азис #тонистораро #фики #рожденден ♬ original sound - kirilkirilov8641
Телеграф/Елизабет Методиева

Добавете Вашия коментар

TOP