Фермерът от Логодаж Валери Николов - Джината отпразнува 50-г. юбилей

19 Април 2022 | 07:28
1 коментара
Хайлайф
Фермерът от Логодаж Валери Николов - Джината отпразнува 50-г. юбилей

Фермерът от село Логодаж Валери Николов събра на богати трапези, отрупани с различни деликатеси и отлежала синджирлия ракия, 50 близки и прители на 50-годишния си рожден ден в благоевградско заведение. Рожденикът, който се занимава с животновъдство, посрещаше всеки гост с много усмивки и добро настроение. Съпругата на юбиляря – Владимира Николова, бе неотаразима в дълга до земята рокля, специално ушита за рождения ден на Валери, и се грижеше гостите да се чувстват удобно и настроението да е на макс.

Семейството на юбиляра

Двама певци неуморно изпълняваха всички музикални желания на гостите – от български народни песни до гръцко сиртаки и хитови сръбски парчета, с които държаха адреналина на макс. Голямата изненада за рожденика бе от сина му Радослав и дъщерята Валерия. Те поканиха всички навън, а от голяма, празнично украсена кутия, изнесена пред ресторанта, изскочи съпругата на юбиляря Владимира и се хвърли в прегръдките му…


Масите бяха богато отрупани

Професионален фотограф запечатваше всеки специален момент, а гостите се снимаха за спомен с рожденика пред арката от сини балони и надпис „50 златни години”.


Хората на дансинга не спряга цяла вечер

Точно в полунощ бе изнесена тортата, която бе тематично аранжирана и изобразяваше фермата с животни на В. Николов, а рожденикът духна свещичките заедно с най-нетърпеливите да похапнат от сладкото изкушение племенничките му Деа и Габи.

Валери Николов духна свещичките на торта-ферма заедно с племенничките си Габи и Деа

Танците и хората продължиха до ранни зори, неуморните танцьори доказаха, че са перфектни и неуморими на дансинга.

Синът и племенниците на юбиляра/в.Струма

Добавени коментари

Тц, тц публикува:
19 Април 2022 | 21:20
Страшната новинa, И тия от струма нема за кво да пишат

Добавете Вашия коментар

TOP