Фермер от село Скрино свали цените на агнешкото

15 Април 2023 | 12:43
0 коментара
Общество
Кюстендил
Фермер от село Скрино свали цените на агнешкото

Фермер от бобошевско село продава егнешкото на символична цена, излиза на половина по - евтино от магазина. Павел Павлов продава на изключително ниски цени за местните своето агнешко, с остъпка от 1 лев на килограм в живо тегло, което се равнява на 2-2.50 лева остъпка на кило в трупно състояние.

Репортерът, който говори с него заключи, че се получава наполовина по-евтина цена от тази в магазините. Случва се от две години и той заявява, че го прави, защото чувства, че така е правилно. Фермерът обаче е категоричен, че отстъпката му е само за местните хора. Една от клиентките му е 77-годишна баба, която казва, че от години се възползва от предложението му. Излиза ѝ с 20-30 лева по-евтино на покупка спрямо магазините. А месото е българско, качествено и много вкусно.

Кметицата разказва, че това се отразява много добре на жителите на Скрино, тъй като повечето са пенсионери и нямат завидни доходи. За да се хранят добре, без да се разоряват. Въпреки повищаващите се цени на всичко, фермерът не е вдигал цените, въпреки че му е много трудно да се справя.

 

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP