Феновете на Пирин с призив към полицията, ръководството на клуба и община Благоевград

19 Април 2023 | 06:21
0 коментара
Спорт
Благоевград
Феновете на Пирин с призив към полицията, ръководството на клуба и община Благоевград
Феновете на Пирин с призив в социалната мрежа към полицията, ръководството на клуба и община Благоевград!

В неделя Пирин приема ЦСКА и отново се очаква голяма посещаемост от феновете на двата клуба. Тъй като ПИРИН е домакин на срещата, призоваваме полицията да не допуска за пореден път гостуващи привърженици в домакинския сектор. Това заастрашава здравето и безопасността на феновете и по този начин отблъсква привържениците да посетят мача!
Казваме го с предупрежцение и към собственика на клуба - община Благоевград ! ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛУЧИ ФАТАЛЕН ИНЦИДЕНТ!
Силно се надяваме полицията да си свърши работата и да бъде полезна за гражданите на Благоевград и за всички привърженици на футбола!

Въпрос?

Как на другите стадиони в Първа лига се осигуряват определн брой билети за гостуващите привърженици и не се допускат повече от допустимото?

Абсолютно наясно сме, че стадион Христо Ботев е с крайно малък капацитет, който не позволява безопасността на зрителите на подобен тип мачове ! За което Община Благоевград трябва сериозно да помисли. Опитвахме се редица пъти да поставим въпроса на дневен ред, но не ни беше обърнато внимание!
Не на последно място искаме ясно да заявим, че нямаме нищо против дори и 5000 фена на ЦСКА да присъстват на мача, стига съоръжението да го позволява и да има сектор от отсрещната страна.
(прикачваме и картинка илюстрираща една дълго бленувана мечта за всички фенове на ПИРИН)

Само ПИРИН и всички на мача в неделя !

Добавете Вашия коментар

TOP