Феновете на Пирин изразяват своята съпричастност с пострадалото момче

04 Април 2022 | 13:46
2 коментара
Общество
Феновете на Пирин изразяват своята съпричастност с пострадалото момче

Феновете на Пирин Благоевград организира днес събиране, с което да покажат съпричастност с пострадалия по време на вчерашната футболна среща младеж.

Срещата е предвидена за 19 часа пред болница ПУЛС, където Владимир е настанен за лечение.

В момента 19-годишният Владимир (Володимир) Будников е настанен в благоевградската болница ПУЛС и се чака да бъде консултиран с гръбначен хирург. Все още не се знае дали и в кое лечебно заведение ще бъде транспортиран за последващо лечение.

Инцидентът стана вчера, по време на второто полувреме на футболната среща между Пирин Благоевград и Левски. В паузата между двете полувремена Владимир Будников беше награден от кмета на Благоевград Илко Стоянов за участието му в хуманитарната мисия на Пирин, с която бяха евакуирани около 30 бежанци от Украйна. Минути след това Владимир беше изведен с линейка от стадиона.

Добавени коментари

1312 публикува:
04 Април 2022 | 14:26
На клипа ясно се вижда как полицаите го изпускат от последните стъпала. Момчето явно е паднало на гърдите си. Дано не е нещо сериозно
123 публикува:
04 Април 2022 | 13:53
пострадалия по време на вчерашната футболна среща младеж е жестоко пребит и влачен от изроди в униформа. Дано се оправи.

Добавете Вашия коментар

TOP