Феновете на Пирин Благоевград се срещат с новото ръководство на орлетата на стадион "Христо Ботев " тази вечер

07 Април 2023 | 08:43
6 коментара
Спорт
Благоевград
Феновете на Пирин Благоевград се срещат с новото ръководство на орлетата на стадион Христо Ботев  тази вечер
Фенове на Пирин Благоевград се срещат с новото ръководство на орлетата на стадион "Христо Ботев " тази вечер.

Срещата е организирана от новото ръководство на ФК Пирин за днес 07.04.2023, от 18.30 часа на стадион "Христо Ботев".

Припомняме, че на 3 април привържениците на орлетата в Благоевград излезоха с обръщение: 

Обръщание към Община Благоевград, кметът Илко Стоянов и управителя на ОФК Пирин - Атанас Дафинов

Ние привържениците на Пирин сме силно обезпокоени и крайно изнервени от случващото се около нашият любим клуб и ситуацията с лиценза за професионален футбол, както и бъдещето на Пирин.

Настояваме за директни и конкретни отговори на следните въпроси:

1. След като пропадна сделката с потенциалните инвеститори, какъв е план Б на Общината за спасението на Пирин, какъвто кметът обяви, че има на сесията от миналата седмица, а няколко седмици преди това заяви, че Общината няма финансова възможност да издържа клуба ?

2. Как Общината ще гарантира финансите на клуба до края на сезона, а и в бъдеще, особено след изборите ?

3. Защо екипът, който доведе нов кандидат инвеститор (инвеститор с екип от сериозни хора, които имаха интерес от месеци) и работи в трудни условия за запазването на клуба бе освободен от длъжност с лека ръка ?

Не на последно място крайно несъгласни сме Пирин да се управлява от хора нямащи нищо общо с клуба исторически, недоказани в професионално отношение и назначаването на нови такива. Хора, в които никога не е туптяло “зелено” сърце !

Ако в срок до 06.04.2023 не получим точни и конкретни отговори и не видим реални действия по посочените проблеми сме готови за крайни и радикални действия - включително протести пред сградата на Общината. Цялата зелена общественост е обединена по тези въпроси, така както се обединихме и направихме празника за 100 години Пирин ! 

Добавени коментари

Васко публикува:
08 Април 2023 | 08:27
Защо спи съвета оставка на дафинов и всички покрай него
феновете публикува:
07 Април 2023 | 17:03
Никой никога не е награждавал Илко Стоянов или пък го е канил на тържествата. Имаше някаква награда от БФС по случай юбилея и тоя Циганин се изтипоса да я вземе от името на Пирин, но не каза и дума, защото щеше да бъде мощно освиркан. Доста нагло и лицемерно е да се правиш че ти пука за Пирин и да коментираш кой какво и защо при положение че нито си дал пари за тържествата, нито си присъствал на стадиона. До 2892: то Пирин няма да има, ти организирани чествания чакаш....
2892 публикува:
07 Април 2023 | 15:48
Добре де, нали трябваше да има пествания за 100 години Пирин, какво стана?
Нетаняху публикува:
07 Април 2023 | 11:12
Като си в шибаната Англия, иди направи св*ирка на така наречения престолонаследник бретански и се махай. Нямаш право да коментираш Пирин и футбола в Благоевград. Стой си в мъгливата и дъждовна Англия и се изкъпи във фекалните и гадни води на "великата" Темза
Тотьо публикува:
07 Април 2023 | 10:14
Е нали на честването, организирано не от Общината, а от феновете, благодарихте на кмета и го наградихте дори? А той отмени тържествата и все пищи, че няма оари за Пирин! Не разбрахте ли, че въобще не му пука за отбора, а и за футбола? Дай му на него да се прави на футболист с Бацето! Подмазвач и интересчия!
аз съм в англия публикува:
07 Април 2023 | 08:53
аз съм в англия и немога да присъствам един милион и половина от спортни имоти и половин милион към пирин честито на илко стоянов и наско дафинов. оставка на тези хора веднага искайте им отчет и ревизия.

Добавете Вашия коментар

TOP