Феновете на Пирин Благоевград се разцепиха на два лагера, едните искат треньорът да си ходи, другите призовават за търпение

31 Август 2020 | 14:56
3 коментара
Спорт

Феновете на Пирин Благоевград се разцепиха на два лагера, едните искат треньорът да си ходи, другите призовават за търпение, след болезнения обрат от 2:0 за 2:3 срещу голобрадия дубъл на „Лудогорец“.

Едните поискаха треньорът Уорън Фийни да си ходи, другите призоваха за търпение с най-ревностен поддръжник на тази позиция в лицето на лидера на фенкрилото „Пирин СС“ Константин Капчин.

Чуват се и съмнения за бойкот вътре в съблекалнята срещу наставника, които никой от играчите не е потвърдил, дори и под сурдинка. Фракциите „за” и „против” северноирландеца обаче са единодушни, че стоят твърдо зад силния човек в клуба Ива Дацева-Уорън и не дават прашинка да падне върху името й.

Очаква се клубното ръководство да вземе отношение по казуса и да излезе с официална позиция днес, но засега няма индикации за рокада, която може да влезе в дневния ред при евентуална издънка срещу „Спортист“ след паузата за националните отбори.

Още след загубата от Септември в Симитли, феновете поискаха оставката на Фийни. А след неприятната загуба в петък от дубъла на Лудогорец ситуацията изглежда нетърпима.

Под сурдинка се коментира, че наставникът на Пирин Благоевград Уорън Фийни си е заминал вчера за Северна Ирландия. Той не е уволнен, а е получил почивка от ръководството. Но като се има в предвид и ситуацията със задължителната карантина е ясно, че орлетата ще останат без наставника си по-задълго.

Очаква от ръководството на отбора да разяснят ситуацията и обявят, кой ще води тренировките и тима в отсъствието на северноирландеца.

Добавени коментари

Перунчо публикува:
03 Септември 2020 | 17:28
Това е отбора на "Гара Пирин" със един файтон фенове-селяци от Старчево,Гайтаниново и д-р.!Беж от Джумаята!
пиринката публикува:
31 Август 2020 | 20:04
а тия на заплата на елезов лакеите искат фини да остане
Георги публикува:
31 Август 2020 | 20:02
Няма никакво разцелпление. Всички фенове на Пирин искаме некадърникът Фийни да си ходи!

Добавете Вашия коментар

TOP