Феновете на "Левски" към Костадинов: Да ни наричаш еничари не е полезно за кариерата и здравето

19 Август 2023 | 07:22
2 коментара
Политика
България
Феновете на Левски към Костадинов: Да ни наричаш еничари не е полезно за кариерата и здравето

От Националния клуб на привържениците на "Левски" отговориха на председателя на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов, който по-рано остро нападна феновете на отбора, които снощи атакуваха палатковия лагер пред Паметника на Съветската армия.

"Снощи млади дегенерати, запалянковци на "Левски", след мача на своя отбор са набрали смелост да нападнат няколко жени в палатките, пазещи паметника на съветската армия в София. Били са 30 (част от тях криминално проявени), жените - 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки", написа Костадинов във Фейсбук.


"Националният клуб на привържениците на Левски има дългогодишна и последователна позиция в подкрепа на демонтажа на срамния и унизителен окупаторски паметник в Княжеската градина. Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме да заявим на лидера на партия "Възраждане", че да наричаш публиката на Левски "еничари", далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето. "С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята!," се казва още в съобщението на НКП на "Левски", пуликувано също в социалната мержа.

Добавени коментари

Възражение публикува:
20 Август 2023 | 10:56
Възраждане,Възраждане! Така симпатизанти не се печелят! Напротив-губят се.Вие възраждате комунизма."Всеки,който не е с нас е против нас". "Ще издигнете кандидат кметове във всяка община" дори и да няма такива. Болни амбиции! И не се заблуждавайте,че имате много симпатизанти-с такива постъпки вие ги ГУБИТЕ!
ъ публикува:
19 Август 2023 | 10:40
И тва е свързано с Пиринско по какъв начин ? Че и топ новина сте го направили.

Добавете Вашия коментар

TOP