Фенове на пирин скочиха на БФС, ето защо..

31 Октомври 2023 | 12:56
1 коментара
Спорт
Благоевград
Фенове на пирин скочиха на БФС, ето защо..
Привържениците на ОФК Пирин Благоевград скочиха на БФС. Причината за недоволството на феновете на орлетата е програмата с мачове на първенството на Първа лига, в която голяма част от гостуванията на Пирин са в делнични дни. Това прави невъзможно пътуването на феновете, за да покрепят любимия отбор, защото повечето то тях са на работа. Ето и изявлението на феновете на Пирин:
Неуважаеми ръководители на БФС, пияници и наркомани.
В крайна сметка, футболът е измислен за феновете. Ние имаме желание да посещаваме мачове на нашия любим клуб, дори и извън Благоевград, но вие ни пречите. Ние феновете на Пирин от понеделник до петък, а понякога и в събота сме на работа. Ако вие нямате такава ние храним семейства.
Последните пет гостувания на Пирин са в делнични дни без един с Лудогорец, който бе в неделя в 20:00ч. И пак бяхме там. Ето ви справка:
Хебър - Пирин понеделник
Етър - Пирин четвъртък
Черно море - Пирин четвъртък
И сега Берое - Пирин петък
Въпреки всичко ще намерим време в четвъртък 16-ти ноември да ви посетим в София заедно с много наши братя по съдба! Довиждане!

Добавени коментари

Неутрален публикува:
01 Ноември 2023 | 19:27
Вие от сайта сте много неграмотни,много !! Пишете в заглавието Пирин с малка буква !!! Трябват кавички и с главно "П" ! Бива ли да сте толкова неграмотни ? Срам и позор !

Добавете Вашия коментар

TOP