Фен Клуб Левски София осъжда остро ромските произволи в гр.Разлог

16 Май 2021 | 20:54
3 коментара
Общество
Фен Клуб Левски София осъжда остро ромските произволи в гр.Разлог. Pirinsko.com публикува без редакторска намеса.
 
Фен-клуб ЛЕВСКИ гр.Разлог осъжда остро ромските произволи разиграли се в центъра на нашия град. Призоваваме компетентните органи, кметът и община Разлог да вземат адекватни решения, за да се предотвратят подобни случай. НЯМА да търпим подобни нападения над наши съграждани! Нека всички нападатели да понесат своите последствия законово и без снизходителност. В противен случай като свободни и независими граждани ще вземем мерки каквито сметнем за удачни. След като ромите непрестанно парадират за равни права, ние искаме еднакви задължения, еднакъв обществен дълг, еднаква отговорност пред закона! Също така искаме да зададем следните въпроси:
1. Мислят ли компетентните органи, че организирано нападение с огромно числено преимущество, застращаващо здравето и живота на наши съграждани е ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО?
2. До кога думата "расизъм" ще се използва като носна кърпичка от ромската общност и всяко действие на български граждани, което не е угодно за тях ще се описва като расистко?
3. Кой и защо пресели ромски кланове в гр. Разлог?
ЧЕСТТА Е ДА СЕ БРАНИ!

Добавени коментари

Справедливка публикува:
17 Май 2021 | 13:11
И аз не съм за саморазправа, но нека погледнем справедливо, че имам дежавю май. Защо нито 1 медия не отрази случая (2016г) на 3те пребити ромски семейства от местните разложки скинари, просто ей така за кеф. Защо като хорицата си потърсиха правата в съда (имаха медицински документи, доказващи даже трайни телесни повреди на 2ма от потърпевшите), имаше камери, свидетели и най-накрая всичко се потуши и нямаше нито 1 наказан (при положение, че тези биячи бяха с условни присъди от преди това и нямаше и 1 основание да бъдат оправдани). Ама тогава циганите не излязохме на протест, нали? Не пропискахме всичко. И сега като този 30 годишен мухльо посяга на чуждо дете и влиза в саморазправа... Каквото повикало, такова се обадило. Не че съм за саморазправата, ама в този расистки град няма справедливост. Мнозинството издевателства над малцинството и ако малцинството отвърне (дори и само 1 битов случай и хулиганство) се скача срещу всички. И сега всички комплексирани дрисльовци скачат и избиват комплекси да се доказват "на големите българи". Нема що българи сте само на 3 март. А в другите дни Ганьовци. А вие медиите сте подлоги, хранещи се от всяването на омраза. Защо пък 1 път поне не видите монетата от 2те страни. Къде ви е разследващата журналистика?
Николай Колчев публикува:
17 Май 2021 | 12:40
Да ви еба мачата на гадните българе в разлог, смърт за вас мърши. Повече да не биете циганчетата
Манго публикува:
17 Май 2021 | 10:58
Кмета ГЪРМЕНОВ събори на Радко Костов къщата за да даде парцела на МАСЛАРИ

Добавете Вашия коментар

TOP