Феим Иса: За мен е най-мажно да чуя гласа на хората. Да разбера техните болки и проблеми!

10 Октомври 2023 | 10:37
1 коментара
Общество
Благоевград
Феим Иса: За мен е най-мажно да чуя гласа на хората. Да разбера техните болки и проблеми!

Феим Иса продължава със своите срещи очи в очи с хората от община Гърмен. Кандидат-кметът от ДПС за втори път участва в кметската надпревара и се бори за доверието на местните жители, за да спечели нов кметски мандат. За него срещите с избирателите са най-важни, затова не спира да обикаля населените места. Той бе гост на кулинарния фестивал на халвата и кускуса в село Долно Дряново.

„За мен от най-голямо значение е да чуя гласа на хората. Да разбера техните болки и проблеми. За да може след това да ги решаваме заедно. Искам да уверя всички, че техният глас ще се чува винаги. И няма никакво значение кой от коя партия и на кой от кандидатите за кметове симпатизира. В предния мандат бях кмет на всички жители на община Гърмен. Получа ли подкрепата им, това няма да се промени и през следващите 4 години“, заяви Феим Иса.

 

Той е убеден, че ще успее да надгради с екипа си направеното в предния мандат, като свършената работа не е никак малко. Ще продължи да работи за развитието на всички населени места, ще изпълни поетите ангажименти към хората, ще довърши многото започнати проекти.

„За изминалите четири години всички в община Гърмен се увериха, че съм човек, който е близо до хората, че съм кмет, който води диалог и с гражданите, и с бизнеса. На прав път сме, успяхме да убедим местните жители, че техните проблеми са и наши проблеми, на които търсим винаги решения. Радвам се, че всички кандидати за кметове водим позитивна кампания“, твърди той.

 

Точно това му дава надежда и вяра, че ще получи доверието на хората от община Гърмен. А той ще е все така с обърнат поглед към техните проблеми, а вратата на кабинета му ще е отворена за всеки, за да може заедно да надградят развитието на всички населени места.

TOP