Феим Иса: Имам още много работа в община Гърмен,заедно с хората ще успеем да надградим

28 Септември 2023 | 08:22
0 коментара
Политика
България
Феим Иса: Имам още много работа в община Гърмен,заедно с хората ще успеем да надградим

Досегашният кмет на община Гърмен – Феим Иса от ДПС, ще участва в кметските избори на 29-и октомври, за да спечели своя втори управленски мандат. Мотивацията му за явяването на вота е само една – да продължи да работи за развитието на всички населени места, да изпълни поетите ангажименти към хората, да довърши многото започнати проекти, с които ще се промени визията на цялата община.

 

„За изминалите четири години всички в община Гърмен се увериха, че съм човек, който е близо до хората, че съм кмет, който води диалог и с гражданите, и с бизнеса. На прав път сме, успяхме да убедим местните жители, че техните проблеми са и наши проблеми, на които търсим винаги решения“, сподели днес за „Топ Преса“ кандидат-кметът Феим Иса.

..

Той е управникът, който гарантира балансирано развитие на всяко едно населено място. Обществените средтва не се фокусират само в 1-2 села, а във всички селища, за да се подобрява инфраструктурата в тях. В резултат на тази адекватна и близка до хората политика се направиха, ремонтираха и подновиха десетки улици, километри водопроводи, тротоари, подпорни стени, укрепване на речни корита като превенция срещу наводнения.

 

Много инвестиции преобразиха образователната инфраструктура – нови детски и спортни площадки, нови физкултурни салони, училището в село Дебрен се санира на 100%, в момента се строят две детски градини в селата Рибново и Долно Дряново, както и напълно ново училище в село Рибново. Две здравни служби бяха обновени, осигури се нова кухня за Домашния социален патронаж, както и два автомобила, с които храната се вози до 300 потребители на социалната услуга. Мостът над река Канина, свързващ село Огняново със село Марчево и общинския център Гърмен, също се ремонтира. Преди ремонта той бе еднолентов, а сега вече е с две ленти и автомобилите се движат двупосочно.

„Всичко това ми дава надежда и вяра, че ще получа доверието на хората от община Гърмен. Аз все така ще съм с обърнат поглед към техните проблеми, а вратата на кабинета ми ще е отворена за всеки, за да можем заедно да надградим“, каза още кандидат-кметът Феим Иса от ДПС.

Добавете Вашия коментар

TOP