Фалшиви членове на ГЕРБ номинираха Димитър Бръчков за кандидат-кмет на Петрич?

14 Август 2023 | 09:24
12 коментара
Общество
Благоевград
Фалшиви членове на ГЕРБ номинираха Димитър Бръчков за кандидат-кмет на Петрич?
ГЕРБ ли номинира Димитър Бръчков на проведеното номинационно събрание? Да, ама не!

Защо залата бе пълна с хора, които нямат нищо общо с ГЕРБ? Залата бе пълна с хора от общинска администрация, със служителите от Синя зона, с хората, които поливат и обслужват градските градинки. Но най-вече присъстваха приятелите на чашка и в далаверите на Бръчков. Пламен Делев – емблематичен авер от последните години на кмета, с богата банкетна култура, отговаряш напълно на високите изисквания в това естество на кмета Бръчков. Без да бъде член на ГЕРБ той гордо вдигаше ръка за своя приятел.

Проверка на нашата медия установи, че същият никога не е подавал молба за членство и не е член на ПП ГЕРБ. Георги Митончев, Велик Великов, Рилка Филипова, Славчо Чакалов и още много от хората, нямащи нищо общо с партията на Борисов бяха привиквани в залата да подкрепят своя работодател, явно притеснени да не загубят удобните си места в Общинска администрация – Петрич. Не бяха малко и държавните служители, които през годините на управление на ГЕРБ бяха назначавани на една или друга позиция и като такива не би трябвало да присъстват на партийни форуми. Не така обаче мислеше притеснения общински ръководител в града и чрез заплахи и натиск привика всички за да си гарантира солидна подкрепа.

И все пак напъните на Бръчков накрая ще се окажат безполезни, защото последната дума за това кой да бъде кандидата на ГЕРБ в южния град има Бойко Борисов и изпълнителната комисия на ГЕРБ в София. А от там новините за Димитър Бръчков въобще не са добри.

Очаквайте подробности !
Фалшиви членове на ГЕРБ номинираха Димитър Бръчков за кандидат-кмет на Петрич?
Фалшиви членове на ГЕРБ номинираха Димитър Бръчков за кандидат-кмет на Петрич?
Фалшиви членове на ГЕРБ номинираха Димитър Бръчков за кандидат-кмет на Петрич?
Фалшиви членове на ГЕРБ номинираха Димитър Бръчков за кандидат-кмет на Петрич?

Добавени коментари

Тримата му с китари публикува:
16 Август 2023 | 08:24
Най-фалшивият гербер е оня приоданец от пазарджишките села Новаков. Навремето Камбата го тури на службица в общината, да не умре от глад, а сега стана милионер и газо му хвана паяжина от седене на меките столове в Европейскио парламент!
Тополница публикува:
15 Август 2023 | 12:42
Има кмет,има ГЕРБ,няма кмет-няма ГЕРБ.Давайте да избиете на Рилка борчовете,че банките й взеха всичко и сега трябва да избива.Иначе горката ако остане без работа-лошо й се пише!
Бойче публикува:
15 Август 2023 | 12:39
Хайде петрички кефали разбирачи!Идете да се хванете на акъла на Марио Миндела Недоразвит и да видите как ДПС,Циганите и това човешко недоразумение ще ви командват 4 години.Тогава ще разберете що е разграден двор и апашлък видън само на КПП-Кулата където джуджето с мутрите и Тошо Бурсуко бяха превърнали в частна фирма.И тия там Ангел Таневци,Ушевци и тем подобни "ци" тръгнали да му се гъзят на този боклук.Хайде хайрлия да ви е!
Илия публикува:
15 Август 2023 | 12:10
Как с герб така и без герб.ще намаже възраждане.а Динев и Новаков ще го духат.
запознат публикува:
15 Август 2023 | 09:08
Андрей Новаков е в основата на всяка интрига. Тоя е*а майката на структурите в цялата област, с безпринципните си позиции и решения.
само питам... публикува:
15 Август 2023 | 08:02
Какви са тези 200-килограмови “бойлери“ на фотото, ще им се пръснат шкембетата?
Чалян Бандито публикува:
14 Август 2023 | 18:36
Колко трябва да ти платят за такива смешни статии-500 лв.Представяш ли си,колко си смешен щом не искат да ти дадат 1000,за да не пишеш.Пишман журналисти, по корумпирани сте и от кмета и от Минев и от Динев
Петричанец публикува:
14 Август 2023 | 16:48
Да ви еба и герберите.имате структура в петрич която ви носи по 8000 гласа на избори и всички партии ви дишат праха и заради мерака на Динев да стане кмет ще закритите всичко,не че този стар нов няма да краде,о ще краде много та пушек ще се вдига но щом той чопка това не е кражба.даваи бе Динев, еби маиката на структурата онова недоразумение Новаков ще ти помогне , но гласове за герб в петрич ще видиш на куково лято
Събрание публикува:
14 Август 2023 | 12:29
А председателя на въпросното събрание проверихте ли дали е член?
Майко мила публикува:
14 Август 2023 | 09:43
Фалшиви членове гласуват и за Росица бившата шефка на ВиК. Къде гледа областният координатор, къде гледа Бойко Борисов???
Бойко публикува:
14 Август 2023 | 09:33
Къде гледаш Бойко
Бойко Борисов публикува:
14 Август 2023 | 09:33
Това ще е същия срам като с Росица на изборите в Благоев гр

Добавете Вашия коментар

TOP