Фалшива страница на името на петричкия кмет се появи във Фейсбук, Димитър Бръчков заподозря опозицията

16 Декември 2022 | 19:58
0 коментара
Общество
Фалшива страница на името на петричкия кмет се появи във Фейсбук, Димитър Бръчков заподозря опозицията

Недобросъвестни създадоха фалшива страница на името на кмета на община Петрич Димитър Бръчков в социалната мрежа Фейсбук. Използвани за профила са снимки, публикувани на официалната Фейсбук страница на Община Петрич. За това сигнализираха днес от местната управа.

„Изрично поясняваме, че кметът Димитър Бръчков НЯМА лична страница или личен профил във Фейсбук! Всяка създадена такава цели единствено да бъде използвана в разрез със знанието на кмета и за цели – лесно предсказуеми…

Единствената страница, от която излизат публикации, коментари, мнения и становища на кмета на община Петрич Димитър Бръчков, е страницата на Община Петрич, която е действаща! На същата страница се приемат мнения, предложения и препоръки на жителите на общината. За създадената фалшива страница вече е докладвано по установения ред! Ако се подходи към създаването на нов профил или страница в социалната мрежа, жителите на общината ще бъдат своевременно информирани!”, се казва в съобщението на официалната страница на общината във Фейсбук.

Пред репортер на „Струма“ кметът на община Петрич Димитър Бръчков заяви, че това не е прецедент. „Преди време пак бе създадена фалшива страница на мое име. Уведомили сме Фейсбук да вземат мерки”, добави кметът, който подозира, че последната фейк страница е дело на опозицията.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP