Фалшив сигнал вдигна на крак МВР и ЧЕЗ за кражба на ток в къщата на екскмета на Благовград Румен Томов

03 Февруари 2022 | 23:26
4 коментара
Общество
Фалшив сигнал вдигна на крак МВР и ЧЕЗ за кражба на ток в къщата на екскмета на Благовград Румен Томов

Фалшив сигнал вдигна на крак служители на МВР и ЧЕЗ за кражба на ток в къщата на екскмета на Благоевград инж. Румен Томов. Къщата се намира на ул. "Ильо Войвода" в Областния център на пътя за село Дъбрава.  

Pirinsko.com публикува без редакторска намеса позицията на инж. Румен Томов:

Всеки може да пуска сигнали, явно много се притесняват. Румен Томов и семейството му никога не крадат, защото притежават морал и почтеност.

През поледните малко повече от две години аз и семейството ми неведнъж сме се сблъсквали с грозната и изкривена представа за действителността, която различни “журналисти” , доброжелатели и политически фигури (бивши и настоящи) се опитват да създадат. Срещу няколко такива журналисти, търсещи евтина популярност, бяха заведени и съдебни дела - някои от тях вече спечелени, за други - предстои. Същият резултат може да очаква и всеки, който реши да си служи със слухове и откровени манипулации в опит да получи някакви дивиденти на гърба на семейството ми и на мен. Източникът на днешния опит за манипулация ще бъде установен по законовия ред и по същия начин ще си понесе и последствията. Личи желанието на някои да ме смъкнат до собственото си ниво, защото честността и почтеността са им трън в очите. Няма как да се случи, защото разликите между нас са наистина фундаментални и това е видно за всеки. Много ниско ниво, господа, с това няма как да промените общественото мнение, но явно просто толкова можете.

Бъдете здрави.

Добавени коментари

До ехо 2 публикува:
04 Февруари 2022 | 13:27
Ники е номер 1!
До ехе 2 публикува:
04 Февруари 2022 | 09:02
Недумай верно ли? Добре, че си ти да ни кажеш.
до ехе публикува:
04 Февруари 2022 | 08:37
За твое сведение, за да не се притесняваш излишно, комшията зето на кмето на Симитли може да плаща без да му се отрази на бюджета по никакъв начин доживот тока не само на собственото си имение, но и на целия квартал.
ехе публикува:
04 Февруари 2022 | 07:22
адреса е същия но комшийята зете на кмето на симитли е там бега токо

Добавете Вашия коментар

TOP