„Европейска седмица на мобилността“ в Банско

20 Септември 2021 | 17:26
1 коментара
Култура

От 16 до 22 септември 2021 г. ще се проведе ежегодната кампания „Европейска седмица на мобилността“, чийто международен координатор е МОСВ.

Тази година темата  е „Устойчива мобилност за безопасен и здравословен начин на живот“ под мотото „Придвижвайте се устойчиво. Бъдете здрави.“ 

Банско е един от градовете, който и тази година предвижда разнообразна програма от действия и инициативи в духа на европейската седмица на мобилността – подобряване общественото здраве и качеството на живот чрез насърчаване на чиста мобилност. 

Банско участва в европейската инициатива в две нейни направления – активности през седмицата и ден без автомобили, предвиден за 21-ви септември, който съвпада с второто издание на Дните на безопасност на пътно предприятие, чийто главен координатор за България е Главна дирекция „Национална полиция“.

Добавени коментари

Банско е ГЕРБ! публикува:
20 Септември 2021 | 20:06
Приятели на ГЕРБ! Много хора искат да съсипят партията ни! Много врагове имаме, които искат да разрушат изграденото от нас и да дойде бедност, страдания, мъка и хаос! Комунистите се готвят да вземат властта от народа! Да покажем на врага че сме силни! Да покажем на врага че сме смели! Да смачкаме врага! Нас не ни е страх! Под ръководството на нашия лидер и верен приятел господин Бойко Борисов ние ще запазим мира и демокрацията в България! Не на страха! Не на хаоса!

Добавете Вашия коментар

TOP