„Европа в нашия дом” в Благоевград

25 Февруари 2019 | 15:11
0 коментара
Култура

Серията от граждански диалози "Европа в нашия дом" продължава в Благоевград. Събитието ще се проведе на 26.02.2019 г. /вторник/ от 18.00 ч. в зала „”22 септември”. 

В събитието ще участват министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, председателят на Комисията по образование в НС Милена Дамянова и Борислав Борисов, член на Комисията, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област Даниела Савеклиева, Георги Динев, Александър Мацурев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев. 

Инициативата е част от събитията, включени в платформата на ПП ГЕРБ за граждански диалог „Европа в нашия дом“. В рамките на форума ще бъдат дискутирани националните и местните политики в сферата на образованието.

На вниманието на обществеността ще бъде представено развитието на образователната инфраструктура в различните населени места и как европейската солидарност е допринесла за това. 

Форумът е отворен за всички представители на образователните институции, социални партньори, неправителствени организации, бизнеса и граждани.

Добавете Вашия коментар

TOP