Евродепутатът Асим Адемов с гневна реакция заради огромния трафик и задръствания по отсечката Симитли-Благоевград

12 Септември 2023 | 08:13
0 коментара
Общество
Благоевград
Евродепутатът Асим Адемов с гневна реакция заради огромния трафик и задръствания по отсечката Симитли-Благоевград

Километрични задръствания се образуват по главен път Е-79 в участъка Благоевград-Симитли, особено това важи за дните в петък и неделя. Колоните от автомобили чакат с часове, за да преминат този участък и при Благоевград да се включат в АМ“Струма“.

Тази неделя трафикът бе колосален и това предизвика гневната реакция на евродепутата от ГЕРБ Асим Адемов, който написа реплика в своя социален профил.

 

„Часът е 22.10, неделя вечерта, място - след Симитли към Благоевград за София, по магистрала "СТРУМА".

Разстояние от Симитли до входа на Благоевград за включване в магистралата - 10 км. Време за което изминах разстоянието към 55 мин. Защо ли?

Защото това е традиционното уикенд, празнично и т.нат. задръстване по тази отсечка.

Толкова традиционно, че явно шофьорите вече са свикнали. Някои излизат от колите си да поогледат возилото си, други да си поразпънат ръце, други да се поразтъпчат. Закъде да бързат, това вече е като ритуал, част от пътуването.

Уважаеми управляващи министри, представители на коалицията ПП( СЕК, партия ВОЛТ), ДБ( ЗЕЛЕНИТЕ, ДА България, ДСБ), БЗНС, "Обединени земеделци" и няколко десетки, десетки НПО или по-вкратце ДС, т.е Добрите Сили, ( да не се бърка с другото ДС на Васил Терзиев), убедихте ни, че трудно умеете да направите нещо повече от умението ви да не можете да строите пътища.

Но поне се опитайте да довършите това, което ви остави наготово лошия ГЕРБ!

Най-учтиво ви моля да направите нещо невероятно, неочаквано и изненадващо, дори за самите вас, направете нещо чудно, доста преди коледните чудеса - пуснете най-накрая отсечката на магистрала Струма между Симитли и Благоевград.

Не че ще ви простим неумението да строите пътища, но поне поздравите, които шофьорите отправят към ваши близки, ще бъдат много по-позитивни, дружелюбни и доброжелателни.“

Засега няма яснота кога ще се пусне отсечката Благоевград-Симитли, тунела а е готов, но се оказа,че има две свлачища, които са опасни и се укрепват в момента

Добавете Вашия коментар

TOP