„Евима къп” отново събра елитните отбори в Банско

20 Август 2022 | 12:03
1 коментара
Спорт
Евима къп” отново събра елитните отбори в Банско

Най-силният детски футболен турнир „Евима къп” отново събра елитните отбори от цялата страна и чужбина. Тези дни терените на Евима спорт в Банско се превръщат в арена на
вълнуващи двубои, които преминават в няколко етапа за
различните възрастови групи.

Първи за купата се бориха младите таланти от група 2011(U12), в която участие взеха 10 отбора, сред които и отбора на детско юношеската школа на Банско.

Всички срещи бяха изиграни с демонстрация на изключителни технически умения и спортсменски дух. Въпреки че не успяха да се преборят за челните места, младите таланти на Банско се представиха достойно сред значителната конкуренция.
Веднага след финалния мач бе и церемонията по награждаване на победителите. Специални гости на церемонията по награждаване бяха Костадин Атанасов, заместник-кмет на община Банско, легендата в българския футбол Борис Галчев и старши треньор на представителния отбор на ФК „Банско” и Красимир Манолов – технически директор на турнира.

Футболните надежди на България бяха приветствани от заместник-кмета за спортсменството и силните двубои, като той подчерта, че турнирът им дава възможност да покажат не само
умения и талант, но и да създадат нови, ценни приятелства. Организаторите бяха подготвили индивидуални призове, а отборите победители се радваха на купи, грамоти и медали.

Турнирът ще продължи до 27 август със срещите на останалите възрастови групи.

Добавени коментари

Банско е Мацурев! публикува:
21 Август 2022 | 08:47
Приятели на Банско! Приятели на футбола! Нашият лидер Александър Мацурев подкрепя този турнир! Както подкрепяше и града ни в най трудните времена! Да си спомним колко пари осигури за Банско, колко храни и лекарства раздаде, за да може града ни да оцелее! Банско е зад Мацурев! Банско има дълг към Мацурев! Банско ще прати Мацурев в Парламента! Мацурев победа!

Добавете Вашия коментар

TOP