Еуфория в Банско: Градът посреща актьорите от „All Inclusive” за снимки на третия сезон на сериала

18 Януари 2021 | 13:00
4 коментара
Общество

Банско от днес е филмова площадка.

Курортният град ще приюти през тази седмица актьорите от нашумелия български сериал „All Inclusive”, които започват със снимките на епизодите за третия сезон, а много местни ще участват като статисти в сериала.

Снимки ще се правят както в местен хотел, така и по пистите в ски зоната. През тази седмица, или в периода 18-23 януари, местата за статисти са запълнени. Във вторник и сряда ще се снима по пистите, за където този уикенд търсеха 10 човека скиори. Още през декември бе проведен кастинг за статисти, а интересът е бил изключително висок. Не е обявено официално колко местни ще участват в заснемането на епизодите на сериала.

Това не е първият филм, който се заснема в Банско. Преди четири години там се заснеха част от сцените на филма на Ники Илиев „Нокаут, или всичко, което тя написа”. За снимките освен редицата известни български актьори, сред които Саня Илиева, поп звездата Орлин Павлов, Башар Рахал, Катето Евро и други, бе и холивудската звезда Гари Дурдан.

В Банско преди пет години бяха заснети и финалните сцени на индийския филм “Dilwale”. Снимките бяха в подножието на Пирин и в тях бе заснето лудо надбягване с коли на главните герои – двама влюбени, чиито роли се изпълняваха от Краля на Боливуд Шарук Кхан и актрисата Кайджол.

Банско е посрещал и знаменитости като Силвестър Сталоун по време на заснемането на известния филм „Непобедимите“ в началото на миналото десетилетие, когато курортът все още не бе развит. Тогава снимките и присъствието на толкова холивудски знаменитости се превърнаха в сензация за местните, които седяха по цял ден пред вратите на Велянова къща, където се заснемаха част от сцените, за да зърнат поне за миг на живо звездите от екрана. /снимки/ 

Добавени коментари

Аз съм бурята! публикува:
19 Януари 2021 | 09:57
"Никога не подценявайте силата на глупавите хора, обединени в големи групи" - Джордж Карлин. Мдааа, хубава групичка сте се събрали в Банско. СМЕХ!
Дино публикува:
19 Януари 2021 | 08:47
До там стигнахме статисти да сме! Братята, Кадев и Въчкова си уреждат живота нас кучета ни яли. Никакви общинки помощи за местния бизнес пак високи данъци . Скоро и това управление ще изритаме
венето публикува:
18 Януари 2021 | 22:45
Пиана скумрио Венето къш ма
Аз съм бурята! публикува:
18 Януари 2021 | 16:28
Идват ми едни такива, нецензурни думи, ама ще се въздържа ... Толкоз!

Добавете Вашия коментар

TOP