Ето няколко съвета как да откажем цигарите веднъж завинаги

16 Август 2016 | 08:10
0 коментара
Любопитно
Ето няколко съвета как да откажем цигарите веднъж завинаги

Тютюнопушенето е навик, който доста трудно може да бъде изкоренен. Това обаче не бива да ви демотивира, ако сте достигнали до етап, в който искате да спрете изцяло цигарите. Ето няколко съвета, с чиято помощ може да се откажете от тютюнопушенето окончателно.Ако искате да откажете цигарите, първото нещо, което трябва да направите е да го решите наистина. Няма смисъл „просто да опитвате”, вие трябва да се непоколебими и сигурни, че това ще се случи на всяка цена. Настройката и силната воля са от голямо значение.

Може да опитате да преборите тютюнопушенето с акупунктура. Електронните цигари също станаха доста популярни, но за тях мненията са противоречиви. Бихте могли да опитате и с никотинови лепенки, а що се отнася до облекчаването на апетита – тук на помощ идват дъвките. Само не забравяйте, че каквито и методи да изберете – те са само средства за постигане на крайната цел. Постарайте се да не се сдобиете с нов лош навик, борейки се с цигарите.

Отказването на цигарите се превръща в мисия невъзможна, ако продължавате да сте заобиколени от едни и същи хора, които също са пушачи. Безброй много са случаите, когато хора са пропушили именно заради влиянието на своите приятели. За да преодолеете тази трудност, за известен период от време спрете да се виждате с пушачите около себе си – ако те наистина са ви близки, няма да ви се разсърдят и ще оценят вашите усилия.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP