Ето кои са новите депутати от Пиринско

03 Октомври 2022 | 16:51
17 коментара
Политика
Ето кои са новите депутати от Пиринско

ГЕРБ

Росен Желязков

Стефан Апостолов

Костадин Стойков

Георги Георгиев

 

ДПС

Делян Пеевски

Халил Летифов

 

ПП

 

Андрей Гюров

Владимир Табутов

 

БСП

 

Корнелия Нинова, ако влезе от София, депутат става Богдан Боцев с преференции

 

„Възраждане“

Цончо Ганев ,ако влезе от Варна, то Цвета Рангелова става депутат от Благоевград

 

Български възход

Надежда Самарджиева

Добавени коментари

Иван публикува:
05 Октомври 2022 | 09:46
Стефчо неграмотника да иде да се научи първо да чете в първи клас, после да става депутатин! Ама парите са у баща му!
ШаШко и паника публикува:
04 Октомври 2022 | 16:45
Продавам тротинетка. Спешно!
Банско публикува:
04 Октомври 2022 | 15:38
Кво за Нада стана депутат с 300 гласа от родата й никой не я е избрал да ни представлява, с 300гласа депутат не се става нито че помага на банскалий и Банско нито па че просперира оти обиколи сички партий и тва че я сложиха водач оти напри едни интриги и в новата партия и влезе иначе нямаше да е тя но докато народо е неосъзнат и прост ще си сърба попарата
Много правилно! публикува:
04 Октомври 2022 | 13:31
"АКО" Росен Желязков..." АКО се стигне до правителство изобщо.АКО правителството е от ГЕРБ.Ако,ако,ако баба ми беше трамвай...Не виждате ли какви боклуци си "избрахме"?
St Anger публикува:
04 Октомври 2022 | 11:56
Ако Росен Желязков стане министър, влиза следващия в листата...
"не" Приятел публикува:
04 Октомври 2022 | 10:47
Очаквахме,че банскалии биха били по.умни и по-интелигантни.Но Уви!Използват се най-гнусни приоми и от едната,и от другата страна.Истината е една:нивото на "народния" ни представител ПАДА!/Не само за Мацурев!/.Един си мисли,че е велик,с много "дипломи",та даже вече се прокрадват мнения за "човеко с ЧУЖДИ ЕЗИЦИ и опит в парламентО",на който цяло Банско трябва да падне в краката и да ги целува,че цяло Банско му "е задължено",говори се за едни "милиоини",от кого,за кого...Бидейки депутат-който и да е той вече избран,сам по себе си става СЛУГА НА ТЕЗИ,КОИТО СА ГО ИЗБРАЛИ!А се забравя,че СЛУЧАЙНО попадна в парламента.Добре!Показа какво може и какво не може.Сега да се смири.Всяко нещо си има КРАЙ.И неговият край /политически/-завърши!Той НЕ Е роден,за да бъде цял живот депутат.Никога да не слагаме на кантара един или друг депутат.Всеки си носи кръста,но съм далеч от мисълта,че сме улучилли нещо по-добро.Не,разбира се! По-зле,но не по-добре!Жалко!Копаем дъното.
Гласа на народа публикува:
04 Октомври 2022 | 10:31
Банскалите доказаха, че наистина са с Александър Мацурев това е факт. Резултатите са на лице за толкоз малка община. Трябва дае горд с това! Хората са с теб помагаим.Няколко души са тези който те плюят . Но бъди над това!
Приятел публикува:
04 Октомври 2022 | 09:41
Банско имаше дълг към Мацурев. Истината е че банскали много завидяха на момчето, понеже е с дипломи, чужди езици и опит, и за това не стана депутат. Това е обаче автогол за банскали. Остават без човек в Парламента, а Мацурев вече не е длъжен да помага на Банско и Кадиев. Ще си гледа бизнеса. А вие се оправите сами! Горно и тежко ви!
амиго публикува:
04 Октомври 2022 | 09:09
Канил се е да отвори завода хахах смях в залата.Да го отвори сега нали има пари или трябваше да стане депутат за да крадне още? Хляб е имало преди Сашко ще има и след него!
Запознат публикува:
04 Октомври 2022 | 08:14
Банско се показа неблагодарно към човека, направил толкова много за града ни. А Мацурев имаше намерение да отвори хлебозавода и да има евтин хляб за банскали. А честито да ви е малоумници, хлебозавод няма да видите скоро!
Лошо ви се пише публикува:
04 Октомври 2022 | 07:55
Политическия опит на Мацурев, дипломите му, интелекта му - Никога Надежда няма да го задмине! Никога! А Мацурев пари и бизнес има! За разлика от вас, които ще мрат от студ и глад тази зима!
Боби Проданичин - Оризо публикува:
03 Октомври 2022 | 23:56
Сашо,поне се съобразявай какво и най-вече пред кого говориш.Цяло Банско знае за помията,която си излял днес по адрес на Надежда Самарджиева.Ще се пукнеш от яд,че тя стана депутат,а ти за пореден път се изложи,но такъв е животът.Свиквай с мисълта,че си политически труп!
Дане К. публикува:
03 Октомври 2022 | 22:29
A честита да ви е Надето! Да видим колко милиони ще има за нас и Добринище! Нищо, Сашо ще гледа как потъвате!
banskalia публикува:
03 Октомври 2022 | 22:11
сега добриноще ще си имат депутатка дето е политическа курва а банско не
Хахах публикува:
03 Октомври 2022 | 22:04
В Банско няма да има глад щом Сашко не е депутат а сега изяще се от яд:) Нека бизнеса да си върти и за депутат да не си мисли!
Банско! публикува:
03 Октомври 2022 | 21:29
Мили съграждани! Обиждайте колкото искате. Но знайте едно - Мацурев ще се грижи за семейството и бизнеса си. По хубаво от това няма! Само ни кажете - вие дето плювате - какъв бизнес имате? Или май сте прости работници на друг? Хаха! Ами Мацурев работник няма да е, за разлика от Вас! А че Банско ще има глад е ясно! Мацурев обаче гладен няма да е!
Банско публикува:
03 Октомври 2022 | 18:25
Сашко Мацурев(Тъпото)къде отиде,защо го няма тоя охлюв?Алеле майко,какво ще прави парламента без Тъпото?Много прост,и лъжлив човек тоя,и страшен интригант!Айде бегай в Мацуревия Хан да бачкаш,леке такова!

Добавете Вашия коментар

TOP