Ето кои са най-успешните дни през януари 2022 г.

30 Декември 2021 | 15:36
0 коментара
Любопитно
Ето кои са най-успешните дни през януари 2022 г.

Успешните и магични дни са тези, в които имаме късмет и в които се чувстваме по-добре от обикновено. Различни събития могат да бъдат причината за това, а специалистите разказаха какви благоприятни дни ни очакват през първия месец на годината.

В изброените дни е полезно да се отдадете на дейности, които ви правят щастливи. За да повишите настроението и продуктивността си през такъв ден, можете да опитате сутрешни ритуали като йога, медитация или упражнения за тонус. В този случай ще ви бъде още по-лесно да разрешите натрупаните проблеми, съветват от edna.bg.

Ето кои ще са най-успешните дни през януари:

1 януари – Огледална дата

01.01 е важен ден, в който много от нас ще имат късмет в нов бизнес. Полезно е да прекарате първия ден от годината в дела, така че не бива да се разсейвате от нищо негативно. Ако нещо не ви удовлетворява, не го правете в първия ден на 2022 г.

2 януари – Преход на Меркурий във Водолей

На 2 януари планетата ще бъде в единадесетия дом на хороскопа, където ще остане до 25 януари. Този ден и следващите три седмици ще бъдат благоприятни за работа, пазаруване, общуване, създаване на нови познанства. Посветете този ден на романтика или бизнес.

3 и 4 януари – Пик на метеорния поток Квадрантиди

Квадрантидите ще бъдат активни от самото начало на годината, но пикът им ще бъде на 3 и 4 януари. Този звездопад има много мощна енергия. От астрологична гледна точка третият и четвъртият ден от годината ще станат много благоприятни за започване на важен бизнес, решаване на натрупани проблеми.

18 януари – Край на ретроградния Уран

На 18-и внезапно ще изчезне негативната енергия, която се е натрупвала в нас от дълго време. От този ден много от нас ще могат да забравят миналото и да насочат погледа си към бъдещето. Уран ще ви помогне да се пречистите от страхове и комплекси. Този ден ще бъде пълен с приятни изненади.

24 януари – Марс преминава в Козирог

На 24 януари планетата ще премине в знака на Козирог, където ще остане до 5 март. Финансовият сектор ще процъфтява, тъй като присъствието на Марс в десети дом на хороскопа създава отлични условия за работа и вземане на важни решения. Много от нас ще могат да излязат от зоната си на комфорт и да предприемат действия.

29 януари – Край на ретроградната Венера

В този ден Венера ще започне своето директно движение, поради което ще бъдем заредени с енергия и позитиви. Тази планета ще ни даде мощен положителен тласък. Много хора ще станат значително по-продуктивни не само на 29-и, но и през останалите единадесет месеца от годината.

30 януари – Перигей на намаляващата Луна в Козирог

На 30 януари Луната ще бъде в перигей спрямо Земята. Това означава, че разстоянието ѝ до нас ще бъде намалено до минимум. Това значително ще увеличи силата на Луната. Ако вземем предвид, че в този ден намаляващата Луна ще бъде в съзвездието Козирог, можем да заключим, че денят ще бъде много продуктивен.

Добавете Вашия коментар

TOP