Ето какво се знае за двата трупа, открити в тузарско ауди на Пампорово

14 Февруари 2018 | 11:03
0 коментара
Криминално

Два трупа на мъж и жена са намерени в автомобил с пловдивска регистрация в района на ски център „Малина“ в Пампорово. Информацията беше потвърдена от прокуратурата. За колата със зловещата находка е подаден сигнал към полунощ.

По случая е образувано досъдебно производство. Към момента няма яснота дали става въпрос за двойно убийство или за убийството и самоубийство, обясниха запознати със случая, съобщава Марица.бг.

„Около 23.25 ч. е получено съобщение на тел. 112, че в Пампорово, в района между хотел „Стрийм Ризорт“ и  вилно селища „Малина“, на пътното платно има труп на мъж с кръв по лицето, веднага на място е изпратен екип на полицията. На място установяват, че в автомобила с пловдивска регистрация Ауди ТТ има трупове на мъж и жена с видими огнестрелни рани по телата и на двамата. Екип на „Спешна помощ“ е констатирал смъртта им.

Двамата са на видима възраст – на около 50 години мъжа и жената – на около 40 години, близките още не знаят и няма да съобщаваме имената засега. Двамата са от Пловдив. На мястото е намерен пистолет.“, каза шефът на ОД на МВР – Смолян Николай Димов.

Добавете Вашия коментар

TOP