Ето как почиваме по Великденските и майски празници

29 Март 2023 | 15:56
4 коментара
Любопитно
Благоевград
Ето как почиваме по Великденските и майски празници

Задават се много почивни дни и ако планираме да ги прекараме извън дома, то е хубаво да планираме почивките си от рано.


През април е най-големият християнски празник Великден и по този повод се събират четири почивни дни – 14, 15, 16 и 17 април (петък, събота, неделя и понеделник).

През май също ще има много почивни дни и възможностите за отпуска и съчетаване растат.


Денят на труда – 1 май (понеделник) е неработен.

Около Гергьовден ще се почива 6, 7 и 8 май (събота, неделя и понеделник).

Почивен ще бъде и 24 май (сряда), когато честваме Деня на Кирил и Методий, българската просвета и култура.

Добавени коментари

В никакъв случай за плешивко! публикува:
30 Март 2023 | 22:31
Един ненормалник,който е използвал парламента,за да си накупи дипломи,които не заслужава и сега да ги размахва наляво-надясно...Няма друг такъв глупак! Кой е този,който би гласувал за такъв .../няма подходяща дума/..Да! Ще гласуват домочадието и персоналът на "Мацурево ан"!
За Банско -ДА! публикува:
30 Март 2023 | 10:02
За Мацурко - НЕ! Ако искате Банско да изплува от нищетата-НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ КРЕТЕН!!! Който не спира да се хвали и показва на всеослушание ФАЛШИВИТЕ си дипломи.Няма друг кандидат като него.Не му знаем Пи Ар-ите,но и те са като него.Ако беше толкова "можещ"-отдавна щеше да е някъде по върховете-все някой щеше да го "хареса".Ама НЕ! Не е.Следващият му напън ще е за кмет на Банско.Но и там няма да му провърви!БОЛЕН мозък,ако притежава такъв!
Дина Бърдарева публикува:
29 Март 2023 | 19:15
Сашо скрий се бе, немаш ни срам, ни сурат. Качье писуваш от фалшив профил и да се възхвсляваш с тъпизми, пред хората. Голем кретен си!
ЗА БАНСКО! публикува:
29 Март 2023 | 16:30
Мацурев - логичният избор на банскали! Защо? Изброяваме: Магистърска степен по „Национална сигурност“ и „Финанси“/Бакалавърска степен по „Стопанско управление“/ Завършил „Маркетинг“ в Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг/ Специализации в Училището за политика „Димитър Паница“ и „Институтът за политика“/ Заместник-кмет на Банско/Избиран два мандата за общински съветник от ГЕРБ/Народен представител в 44-то и 45-то Народно събрание. Освен това - милиони за банскали, помощи за пострадали и болни, храна за нуждаещите се! Това е Мацурев! Мацурев - депутат! За да няма в Банско ГЛАД! Мацурев - интелигентният избор на Банско!

Добавете Вашия коментар

TOP