Ето го убиеца на Милен Цветков!

20 Април 2020 | 10:57
1 коментара
Криминално

Шофьорът, който тази вечер уби Милен Цветков в катастрофа, се казва Кристиан Асенов Николов и е син на изпълнителния директор на винпром „Карнобат“ – Десислава Николова, разбра Glas.bg. Kолата - Ауди Q7, с която дрогираният водач се заби в колата на журналиста, е фирмена и принадлежи на компанията за винопроизвоство "Десислава Пешева - Комерс"ЕТ.

Информация за това изтече в социалните мрежи часове след като стана ясна трагичната новина за смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков. Според наш читател Пешева (Николова) е съдружничка на Миньо Стайков във "Винром Карнобат". Двамата имат десетина общи фирми. Николов е съдружник с майка си в някои от фирмите. Съдружник е и баща му - Асен Николов.

Пак във Facebook се появи и снимка на колата убиец с номер СА2772ХА, "изловена" да минава на червен светофар. Оказа се, че има и видео в YouTube, в което ясно се вижда как същият джип преди близо 3 месеца си е минал съвсем спокойно на червено на кръстовището на бул. "България" и бул. "Черни връх". Очевидно това си е маниер на шофиране на 22-годишния Кристиан. 

Добавени коментари

Toi публикува:
20 Април 2020 | 13:07
Toia muhal sega trea v zatvora i s e x iako

Добавете Вашия коментар

TOP