ЕТ „Димитър Янков-Кенеди метал“ ще отговаря за уличното осветление в Благоевград

08 Май 2019 | 17:37
2 коментара
Бизнес

Благоевградската фирма ЕТ „Димитър Янков-Кенеди метал“ се ангажира да монтира, ремонтира и поддържа пътните знаци и светофарните уредби в община Благоевград, както и уличното осветление. Тя спечели две обществени поръчки, в които нямаше конкуренция, и защото бе единствен участник, срокът за подаване на оферти се наложи да се удължава.

70 080 лв. бе максималната сума, предвидена от общината за поддържане на пътните знаци и всички елементи на уличното, крайулично и крайпътно оборудване, свързано с безопасността на движение. Ценовата оферта на Димитър Янков бе за 69 984 лв., като гарантира, че ще реагира 10 минути след като бъде уведомен за възникнал проблем.

За поддържане на уличното осветление пък бизнесменът предложи 70 776 лв., с 24 лв. по-малко от максималната допустима на поръчката. В техническото предложение е отбелязано, че до 15 минути след подаване на сигнал за нередност фирмата ще реагира, а посоченият срок за възстановяване на нарушено  осветление е 60 минути.

И двата договора предстои да се подпишат от кмета след изтичане на законовия срок за обжалване на решенията на комисиите, провели обществените поръчки./Струма/

Добавени коментари

Струмчанин публикува:
08 Май 2019 | 20:57
"В техническото предложение е отбелязано, че до 15 минути след подаване на сигнал за нередност фирмата ще реагира, а посоченият срок за възстановяване на нарушено осветление е 60 минути"... Какви 15 минути бееее.... В "Струмско" на ул. "Броди" № 32 вх. "Б" има лампа която не свети от година и половина ;)
grazdanin публикува:
08 Май 2019 | 19:58
На 14 ти полк има отрязана стълб още греди коледа.много ро 15 минути са минали от тогава .кенеди е лъжец като камбитов

Добавете Вашия коментар

TOP