Есенен гардероб за господата

19 Септември 2023 | 16:25
0 коментара
Любопитно
България
Есенен гардероб за господата

Както добре знаем, през есента времето е променливо, като често в един и същи ден можем да имаме досег до два различни сезона. Слънчевите лъчи през деня ни носят нужния витамин D, но сутрин и вечер започваме да усещаме настъпването на есенния сезон.

Как да се облечем в подобен ден? Нашият съвет е да го правите многослойно, но с по-тънки дрехи. Използвайте собствената си креативност, за да получите правилния тоалет за всеки повод.

Стилни визии за офиса

Ако имате работа, която изисква официално облекло, първата стъпка е да се откажете от ежедневните тениски и блузи, залагайки на класиката - риза. Съчетайте я със сако, оксфорд обувки и кожена чанта.

Източник: iStock/Getty Images

Без значение дали ще решите да носите костюм или чифт панталони, изберете мерки, които пасват на телосложението ви. Стойте далеч от дрехи, които са твърде широки или твърде дълги.

Ако ви предстои дълъг ден с променящи се температури, изберете по-тънък блейзър, който винаги можете да свалите, ако навън е твърде горещо. Можете да заложите на ризи, които са по-тънки и по-удобни.

Източник: iStock/Getty Images

Ако искате да заложите на малко по-небрежна визия, изберете дънки, панталони чино или прав панталон. Комбинирайте с тънка риза. Бъдете креативни и с цветовете. Добавете светли цветове към визията си, за да паснат на слънцето навън. Потърсете си елегантно мъжко яке от Fashion Days и чифт боти или оксфордки.

Кежуъл визия за офисната среда

Ако в офиса не се изисква задължителен бизнес тоалет, винаги можете да заложите на денима: чифт дънки или слим фит панталон, тънък пуловер, риза или блуза с дълъг ръкав, но без щампи или надписи.

Винаги е добра идея да се сдобиете с дънково или ватирано яке и чифт обувки или кецове, които ще завършат цялостната визия. Във Fashion Days можете да откриете множество различни модели, ако имате нужда от вдъхновение.

Източник: iStock/Getty Images

За офис облекло изберете модел спортни обувки, колкото е възможно по-семпли, без аксесоари или много цветове. Дори и да ви е позволено да се обличате както пожелаете на работа, избягвайте спортните панталони и изрязаните дънки. Тях можете да запазите за уикенда или за по-релаксиращи моменти.

Облекло за свободното време

Източник: iStock/Getty Images

В зависимост от дейността, можете да носите всякакъв модел дънки, карго или спортни панталони. Леките худита и якета могат да допълнят идеално всеки тип облекло, помагайки и при промените в температурата навън. Ако обичате да прекарвате време сред природата, изберете спортен панталон, маратонки за бягане или туризъм, водоустойчиво палто и бъдете готови готови за нови преживявания.

Не забравяйте, че слънчевите очила отиват на всеки тип облекло и ще ви помогнат в слънчевите есенни дни.

Добавете Вашия коментар

TOP