Емил Колевичин обезличи структурата на социалистите в Разлог! Симбиозата между БСП и ГЕРБ е на лице

07 Юли 2015 | 15:27
21 коментара
Политика
Емил Колевичин обезличи структурата на социалистите в Разлог! Симбиозата между БСП и ГЕРБ е на лице

Емил Колевичин обезличи структурата на социалистите в Разлог! Симбиозата между БСП и ГЕРБ е на лице, съобщава репортер на Pirinsko.com.

БСП се колебае между петима кандидати за кмет на община Разлог. Сред номинираните са Емил Колевичин, Николай Дундалов, Галя Адамова, Пламен Ботев и бившият Народен представител Владимир Коцаков, който бе "изхвърлен" от редиците на партията именно от общинския председател Е. Колевичин.

Според източник на Pirinsko.com, социалистите за пореден път ще издигнат „вечният кандидат„ и местен лидер Емил Колевичин. През кампанията на 2007 година, БСП издигна лидера си и се класира трета политическа сила в община Разлог с резултат 1714 гласа. В курортния град е публична тайна близките отношения между Колевичин и "Феодалът" Любен Татарски. 

Под сурдинка се коментира, че Емил Колевичин „пуска „ в битката за местна власт слаби кандидати, за да гарантира кметския стол на Любен Татарски или близките до него кандидати.

Припомняме, че един от „бушоните„ на БСП-Разлог бе Иван Арнаудов, който спечели доверието на 1138 души от съгражданите си. През 2011 водач на листата за съветници беше Колевичин, което му гарантира сигурно място в местния общински съвет, заедно с Николай Дундалов. Това е показателно за зависимостите в община Разлог и симбиозата между БСП и ГЕРБ. С поведението си Колевичин обезличава социалистите в Разлог и създава предпоставки за служебна победа на кандидатът на ГЕРБ инж.Красимир Герчев.

Добавени коментари

??? публикува:
09 Юли 2015 | 07:54
Май шайката около Татарски, включително и г-на Герчева много ги е страх да не изпуснат кокало та залагат и на бити карти като другаря Емил Колевичин?А що се отнася до кой е Захариев, това е арх.Димитър Захариев честен и почтен човек, който залага на честта си, а не на подкрепа от крадци като Любен Татарски.Жалко за другарите от БСП позволили на престъпници да ги представляват.
разложанин публикува:
08 Юли 2015 | 22:27
Кой е тоя Захариев?
??? публикува:
08 Юли 2015 | 22:22
Май някой много го е страх,та почнаха с поръчковите статии?!
!!! публикува:
08 Юли 2015 | 20:58
Крайно време е мръсници като Емил Колевичин и Красето Герчев да бъдат изгонени от управата!!!Такива като тях само вредят на хората!!!
iwan публикува:
08 Юли 2015 | 20:51
емиле гледаи си бизнеса и напусни БСП същата имитация си като Тома Добрев
ОSTRIETO публикува:
08 Юли 2015 | 15:24
Най-достоен за кмет е арх.Димитър Захариев.Само с него община Разлог може да дръпне напред, да се спре шуробаджанащината и да се затвори кръга от приближени на Татарското мекере, и Герчовата му подлога.
разложенин публикува:
08 Юли 2015 | 15:17
Ако има поне капка съвест и морал Емил Колевичин трябва моментално да изчезне от политическата сцена на Разлог.Никога повече такива корумпирани и стари лайнари като него и Герчев.
razlogenin публикува:
08 Юли 2015 | 14:27
лубето и емо имаа общи сгради,халета и места из районе.нещо кат садруйници.па тиа дни чух че сино на любен се фалил кее имал 17милиона.се може да и мръсен слух,от завист,може от простотиа ама убаво некой некаде да провери.в секое лажно има истина кеето и обратно разбирасе
razlogenin публикува:
08 Юли 2015 | 14:20
и сега ако не ни узрее в главите че требува задължително да идете и да гласувате лубен и сие че цицаа още еден мандат;де оглеайте се и вижте кои фирми дръпат в кризисното време.заводи и фабрики нема ама некои не спираа.направо си са абонирани в общината от кога лубе беше кмет.не верувайте ни на радко ни па некой от седесетата.кеето гледам и бесепетата.верно иска млади и непознати.и все оше леко корумпирани.оти без корупциа неможе драги саселяне.който ви обещава да я премахне гаранциа дека ве лаже
115 115 публикува:
08 Юли 2015 | 14:11
Продажникът Емил Колевичин не заслужава да бъде дори и метач в управата на община Разлог, а той решил да се бута за кмет.Абе скапаняко, какво си мислиш, че некой тебе ли ще те избере?Ти си провал и срам за БСП.Мазнико, скрий се, че вече ни се повръща от тъпата ти физиомутра.Оплачи се на дедо ти трътко Татарски да ти даде некаква службица.Може да те земе за чистач в министерството.Ама и за това вече не ставаш, куковец долен.
запознат член на БСП публикува:
08 Юли 2015 | 14:02
Емил Колевичин е едно долно и гадно същество.Продажник и половина.Комбина с Любен Татарски. Той е виновника и за сметището, което се изгражда на пътя за нашите села - двете Драглищи и Добърско. Д-р Радко Тумбев беше готов да спре това безумие, но Емил Колевичин провали всичко, за да угоди на татарски, а нищо чудно и той да е в кюпа със сделката по договора с МОСВ, откъдето ще гушат милиони левове, след като заработи бунището.Другари от БСП, опомнете се и изтръгнете заразата Емил Колевичин, докато все още не е станало късно.
до запознат публикува:
08 Юли 2015 | 10:55
А с какво се е доказал Колевичин,че кара кола за 200000лв,купил си диплома от ЮЗУ.Напишете като какъв работи.Жалка картинка са БСП в Разлог ако вкарат и един съветник трябва да се радват.
Zapoznat публикува:
08 Юли 2015 | 10:52
Напишете и за жената на Колевичин.Всички сделки на фирмата на Татарски Миле Инжинеринг минават през нея.БСП Разлог не съществува,или по скоро работи за фирмите на Татарски.
запознат публикува:
08 Юли 2015 | 09:12
Кандидат на БСП ще бъде Емил Колевичин!На някой стари муцуни и нереализирани хора в партията,това не им харесва и пишат и глупости.
ъъъъ публикува:
08 Юли 2015 | 09:03
Не вярвам Колевичин да се кандидатира,по сигуно кандидат ще бъде човека до него,понеже е първи братовчед на жена му.Все него си бута Колевичин.
Асен публикува:
08 Юли 2015 | 05:05
пиринско защо триете коментари червените хмери ли защитавате
дарик публикува:
07 Юли 2015 | 18:04
до кога ше избираме едни и същи политици уядоха се та се накапаа тава си верно на тия избори требе нови хора нови лица нови идеи стига стига мафията вън
ЕВАЛА публикува:
07 Юли 2015 | 17:03
БАШ СИБИОЗА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЪЩАТА СХЕМА НА КОМУНИСТИТЕ Е И В БАНСКО ДИНКАТА ДУРЧОВ И ИКОНОМОВ СА ДРУЖКИ А И В БЛАГОЕВГРАД КАМБИТОВ И МИЛАН БОГДАНСКИ ДРУГАРУВАТ НАЛИ СА ОТ ЕДНО СЕЛО ТОВА СИ Е СТАРА СХЕМА КОЛЕВИЧИНИЯ И ЛЮБЕН СА ОТ ЕДНО КОТИЛО ЕВАЛА
БСП публикува:
07 Юли 2015 | 16:45
тази статия е истина но интересното е кой я е порачал изглежда има вътрешно партийна интрига
иван публикува:
07 Юли 2015 | 16:43
Почват педераските номера !
хаха публикува:
07 Юли 2015 | 16:41
пълни глупости!

Добавете Вашия коментар

TOP