Елена Ташкова напъва за шеф на Бюрото по труда в Дупница

04 Май 2022 | 10:31
2 коментара
Общество
Елена Ташкова напъва за шеф на Бюрото по труда в Дупница

Уволнената неотдавна от ДФЗ-Благоевград активистка на ГЕРБ Елена Ташкова напъва за нов шефски пост. Тя е кандидат за директор на Бюрото по труда в Дупница. Допусната е до полага не тест за 60 минути на 17 май в столицата, информираха от Агенцията по заетостта.

Елена Ташкова се конкурира с дупничанката Моника Николова- Лазарова. Тя е доскорошен директор на детска градина в града. До изпит не е допусната Дияна Попова, също от Дупница.

Ташкова и Лазарова се целят амбицирано в стола на детронираната досегашна директорка Виолина Лазова, която наследи поста от пенсионираната преди две години Наташа Илиева. В момента Бюрото по труда в Дупница ръководи временно Петя Доганджийска.

От изпитната комисия обявиха, че едночасовото препитване включва решаване на казуси и умения за вземане на управленски решения. Има и  практически изпит. Кандидат-шефката Елена Ташкова в момента води дело срещу ДФЗ-Благоевград за неправомерно уволнение. 

Добавени коментари

МАЧО публикува:
05 Май 2022 | 17:22
Вярно е адски секси мацката. Пък и е умничка, жена мечта..
Секси си , мадам! публикува:
04 Май 2022 | 15:58
Най-красивата жена с най - секси крака в града ни! Лени, не ходи в Дупница, че много мъже ще напуснат Благоевград и жените си, за да отидат в Дупница :)))

Добавете Вашия коментар

TOP