Ексшефът на НАП Красимир Стефанов бере душа с COVID-19

23 Юли 2020 | 12:11
0 коментара
Общество

Бившият директор на Национална агенция за приходите Красимир Стефанов вече две седмици се намира във Военномедицинска академия в тежко състояние след инфекция с коварния COVID-19. Финансистът се бори за живота си и е отслабнал с повече от 20 кг, а близките му се молят 24 часа в денонощието да оцелее от тежкото изпитание, научи Lupa.bg от свои източници в болницата.

За съжаление отлюспеният от ГЕРБ в предишния парламент Стефанов има доста придружаващи заболявания и лекуващият екип не дава никакви гаранции. Плюс за него обаче е фактът, че е потърсил лекарска помощ навреме, както и доста ниската му възраст - 49 години.

Никому неизвестният по онова време Краси Стефанов е назначен е изпълнителен директор на НАП с решение на Министерския съвет през 2009 г. на мястото на освободената Мария Мургина.

Влиза в политиката през 2013 година, като участва в парламентарните избори в листата на ГЕРБ в Хасковския избирателен район.Избран е за народен представител в 42-рото народно събрание. Става независим депутат от 17 февруари 2014 година след скандал, в който беше обявен за "къртица" на Николай Бареков. Напуска парламента на 24 юли същата година, малко преди разпускането му за предсрочни парламентарни избори.

Добавете Вашия коментар

TOP