Екслидерът на ГЕРБ в Благоевград Й. Андонов: ГЕРБ Благоевград участва на частичните избори за кмет, колкото и националният отбор на България участва на европейското по футбол

28 Юни 2021 | 18:28
4 коментара
Политика

Бившият общински председател на ГЕРБ в Благоевград Йордан Андонов избухна гневно във фейсбук по повод на вчерашните кметски избори в града и подкрепения от партията кандидат за кмет Андон Тодоров.

"Благодарение на "отличниците-лобисти" и "вещи социолози и познавачи" на политическите процеси в Благоевград Андрей Новаков и Даниела Савеклиева и с активното съдействие на напусналия преди години партията Костадин Хаджигаев, ГЕРБ Благоевград участва на частичните избори за кмет, колкото и националният отбор на България участва на европейското по футбол - само като зрители.
Горните трима причиниха незаслужен срам и обида на всички членове на структурата в града, която трябваше да преглътне натрапването на изключително спорна и чужда фигура за нас като кандидат-кмет, подкрепен от ГЕРБ ... !
Няма да се учудя, ако горните трима "специалисти" продължат да нахалстват и да търсят вината другаде, вместо да поемат собствено отговорността за този звучен шамар ... !", написа Йордан Андонов.

Припомняме, че на проведените вчера избори за кмет в Благоевград, независимият кандидат Андон Тодоров, зад когото застанаха ГЕРБ, ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ, остана трети по брой гласове и по този начин отпадна от кандидаткметската надпревара. За него гласуваха 19,06% или 3 452-ма избиратели.

Така, Андон Тодоров изгуби всички шансове да бъде кмет на Благоевград въпреки надеждите, които таеше. 

Добавени коментари

Горноджумаец публикува:
29 Юни 2021 | 07:47
Ти ли,ще критикуваш,случайно попаднал в политиката,без тест за интелигентност. Я кажи ти за коя партия гласува? Една стара,стара партия,но не и за ГЕРБ откъде получи хиляди облаги. Малко смешно човече!!!
то е ясно публикува:
28 Юни 2021 | 23:00
Прав е! Абсолютно точно. Не е зле ръководството на партията да направи кардинални промени в местната структура. Наложително е !
! публикува:
28 Юни 2021 | 19:45
Даниела Савеклиева е тъпа и подмолна ! Защо не я махнете?? На цвЪ цвЪ една от любовниците! #МахайсеМа!
R.D. публикува:
28 Юни 2021 | 19:36
Прав е !

Добавете Вашия коментар

TOP