Екскметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов изригна срещу кмета Илко Стоянов

19 Април 2023 | 22:41
21 коментара
Общество
Благоевград
Екскметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов изригна срещу кмета Илко Стоянов
Екскметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов изригна срещу кмета Илко Стоянов в социалната мрежа!

Публикуваме без редакторска намеса!

Поредната доза "Смях"
Днес бях свидетел на поредното медийно представление на кмета на Благоевград(по традиция слабо)
По-късно ,подробно ще коментирам откровените му лъжи ,глупости и филмови сюжети.
Сега ще се постарая с този пост и чрез моя профил, да помогна кмета да достигне до максимален брой хора. Моля ви изгледайте видеото по-долу.
За тези,които не са от Благоевград искам да поясня,че колкото и да не е за вярване,кметът е юрист с дългогодишен стаж(чуйте цитатите за инжинеринг и инхаус)
Колкото и да не е за вярване ,е бивш зам.кмет по финанси на община Петрич(твърденията за липсата на финансови параметри на процедура по ЗОП)
Колкото и да не е за вярване, той е дългогодишен общински съветник ,участвал и в комисията по устройство на територията)
(Внушенията,че РДНСК издава удостоверения за експлоатация без налични предходни актове,12,15 и ,че басейна е незаконен)Спирам дотук!
P.S
Скъпи благоевградчани,моля ви,най-искрено ,убедете кмета по някакъв начин,че ще гласувате за него и ще му осигурите още един мандат. Да се успокои и най-сетне да почне да работи,че за две години една плочка не е сложена...Само брифинги и цветя...
Щеше да е смешно,ако не е тъжно.
 

Днес на брифинг пред медиите кметът Илко Стоянов заяви: Тежки нарушения, граничещи с престъпления при изграждането на плувния басейн в ж.к. „Еленово" са открити при извършени проверки

 

Тежки нарушения, граничещи с престъпления при изграждането на плувния басейн в ж.к. „Еленово" са открити при извършени проверки от Община Благоевград. Сред тях са липса на Акт 12 и фалшифициране на Акт 15 с положени неистински подписи на архитекти и инженери, това заяви на пресконференция кметът Илко Стоянов.

Окръжна прокуратура е сезирана за фрапантните нарушения, като се очаква компетентните органи да извършат проверка както на фирмата изпълнител ЕТ „Маргарита-П- Иван Костадинов", така и на служители на Общината, които са заемали ръководни длъжности по време на изпълнение на обекта, подчерта Илко Стоянов.

Той припомни, че през 2014 г. Община Благоевград е получила ПМС от държавата и е сключен договор за инженеринг на СК „Пирин" в кв. „Еленово", ведно с плувния басейн, на стойност около 2.4 млн. лева.

За обекта, завършен през 2015 г., обаче е било необходимо да бъдат разплатени допълнителни 1,4 млн. лева, които с лихвите и разходите по делото са на стойност около 2,5  млн. лева.

Кметът заяви, че влязлото в сила решение на ВКС ще се отрази на бюджета на Община Благоевград, касаещ местните дейности. То ще повлияе на всички общински предприятия, в това число ОП „Благоевград ремонт строй", БД „Спортни имоти", ОП „Озеленяване", ОП „Чистота". Ще рефлектира и върху местните дейности, сред които еднократните помощи за новородени, социални помощи, инвитро и социалния патронаж.

Решението ще се отрази и на финансирането на спортните клубове, за което кметът предупреди на заседание на Общински съвет.

Илко Стоянов заяви, че ще задържи Общината стабилна, въпреки допълнителните усложнения предвид липсата на правителство, на бюджет и на невъзможността да се тегли кредит поради изтичането на мандата на настоящия ОбС. 

Екскметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов изригна срещу кмета Илко Стоянов

Добавени коментари

Юлия публикува:
01 Юли 2023 | 17:49
Насо си прави пиар на гърба на Илко. Не за пръв път когато делата се печелят на ниво Благоевград, но в София не. Въпросният басейн беше мухлясъл по време на Насо, забравихте ли?. Ремонтите са му некачествени, забравихте ли. Кой е луд да строй, като знае, че по договор тази сума не му се полага.
Чичо публикува:
25 Юни 2023 | 21:43
Насоо, ти от къде пари бре за това живот. За парите за мухлясалия басейн си виновен ти. Нагъл крадец.. Ама дето викаш, на лъжата краката са къси.
Боби публикува:
23 Април 2023 | 22:05
Насо крадеца.
Петър публикува:
21 Април 2023 | 18:30
Мургавия кмет е долен,крадлив и гаден човек! Знам го от първо лице единствено число! Благодарение на хора като него в Благоевград работят само светофарите! Гнусен и мазен Брежански гомньо,...колкото по бързо замине в небитието толкова по- добре ,за този умрял град,за ,което има вина и тоя лъжльо! Бил е досега в 5 партии,колко ли долен трябва да си ,....да го направиш! Морал,ценности ...тоя мургавелко е далеч от тези качества! Срамувам се ,че съм жител на този град ,заради такива измекяри!
Благоевградчани публикува:
21 Април 2023 | 11:02
Истинския кмет на нашият град Благоевград е Илко Стоянов! И това няма да се промени, въпреки платените дразкачи като тоя на сайта или неговото прасе кавазовото.... Без една стотинка от слабите ни депутати, Илко със всички сили прави за града ни хубави неща от които ние гражданите сме доволни! Те първа предстоят много хубави неща за града ни, и ние вярваме в кмета, че ще се случат тези неща за всички нас! Илко взе окрадена община, община която беше пред разруха от ония идиоти, камба, томовото пиянде и темподобни идиоти, които разбиха всичко хубаво в града, взе община в заварено положение от оная пияница, която не не можа и две години да изкара читави, и въпреки всички тези разочарования за общината, Илко Стоянов укрепи, стабилизира и направи така, че Общината да е в правият път и да гледа в правилната посока. И това го направи без отпуснати средства, без никакви помощи от фалшивите партии и депутати. Единствено той и неговия екип направиха Общината и града стабилен, което ние Благоевградчани го оценяваме и виждаме, и забелязваме всеки ден! Пак и пак ще гласуваме за Илко Стоянов! Той ще бъде избран отново за кмет на Благоевград и тогава ще видим платените дразкачи как ще гледат като прецицали мачета, защото ще спрат да им плащат за да пишат лъжливи манипулации по-хората. Илко спря схемите в Благоевград, спря кражбата и това не се хареса на подлизурковците в града. Започнаха да го нападат и да лъжат из целия град за да го спъват абсолютно във всичко, но той не се отказа и продължава да прави добри неща за Благоевградчани! Платените плужаци да свикнат вече, че схемичките и личните облаги няма да ги има в Благоевград, Илко Стоянов не е като вас и тези неща няма да съществуват в града! Време е Благоевград да стане град за пример на всички, Илко Стоянов ще успее, защото ние Благоевградчани го подкрепяме и сме с него! Напук на платени плужаци, на пук на утрепките, златки, бриндаки, кавазовци прасета, байкуреви смиигъли, тупурски-пандруски амфори, бузови умствено изостаналци, ханджийскови къдраци мазни утрепки, връзват се с вериги само за пред лайф после сваляйте веригите не ни снимат... Просто утрепки с една дума...
Льоня Брежнев публикува:
21 Април 2023 | 10:22
Камбата може да изригва само в кенефа и то след секс маратон с бившата PR-а! Докато той крадеше всичко бе наред за него, сега гледа в канчето на другите, ай сиктир, набеден “доктор“!
Марта публикува:
20 Април 2023 | 23:12
Камбитов хаха! Колко разрешения издаде за строителство и колко градинки бяха унищожени затова. Изтигна китайски стени от блокове и съсипа града ни защото не милее за него. Нито е живял в Благоевград нито някога е бил доктор. Вместо да си кротува дава оценки.
А публикува:
20 Април 2023 | 23:06
Признал се Хърбел на Щърбел : доктор по не се знае какво ,фалирал бизнесмен точно да си позволява да критикува!!!!!
джумайлия публикува:
20 Април 2023 | 21:42
Ей казвах ли ви,че този кафяв кмет е ПЪЛЕН ВЪЗДУХАР,ама не ми вярвате.Не е нито за адвокат,нито за администратор,нито за нищо.Разбира само от допирации до хора с пари и с ала-бала мохабети ги омайва за да измъкне парички.Сега омайва друг един въздухар Андрей Новаков но ще си видят заедно хаира.И запомнете,че този нескопостник ще реанимира и Насо Камбитов и Томов.
Пешка публикува:
20 Април 2023 | 16:07
Ако не знаеш, пешката готвач царицата,ама явно ти е сложно да мислиш, не ги разбираш. Скоро и незаконните постройки в Струмско ще паднат
Коректен публикува:
20 Април 2023 | 15:22
Илко е невероятно слаб кмет! При него абсолютно нищо не се направи! Наистина само брифинги и цветя,нищо друго.Илко има циганска физиономия,изобщо е трагичен.Нищо не направи и ще бъде добре за него изобщо да не се пробва на изборите за нов кметски мандат,защото позорно ще ги загуби. Илко ще остане в историята на Благоевград като най- слабият кмет !
МунВун публикува:
20 Април 2023 | 13:38
Как си личи, че само хората на Камбриона драскат в негова защита! На колко чашки са ?
Петрич публикува:
20 Април 2023 | 10:02
Ние от Петрич се откачихме от Илко са вие му яжте попарата. Кметовете по селата разписваха фактури са са всички по разпити. Честио на Благоевград.
Производни на Бай Мутър, ГРОБ итн публикува:
20 Април 2023 | 07:54
За крадене е имало, има и винаги ще има!
соня публикува:
20 Април 2023 | 07:23
само да вметна на някои хора, че да правиш кампания на гърба на камбитов е малко казано подло да не говорим за черния пиар на стоянофф
Ицо публикува:
20 Април 2023 | 06:30
Иле, нормален ли си?!
Филип публикува:
19 Април 2023 | 23:57
Добре му го е казал Камбитов
БГ МАРКЕТ публикува:
19 Април 2023 | 23:39
СЪБИДИСЕ ДЖУМАЯТА ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ИЛКО СТОЯНОВ ВДИГНАХА ТРИ ПЪТИ ДАНЪК СМЕТ ТОВА НЕ ХИЛАДИ А МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ДАНЪКА Е ЖЕСТОК БЛАГОДАРЕНИЕ И ЕДИНСТВЕНО ОТ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА КМЕТО СЛЪНЦЕ
maria публикува:
19 Април 2023 | 23:35
kambitov e klasa pred ilko i nema sravnenie a ilko dali si dava smetka che kambitov shte go sapre ot dvijenie na izborite i to shte stane mazalo moje da ne otide i na balotaj s tezi izcepki
Иво публикува:
19 Април 2023 | 22:59
Гузен негонен бяга. Нема такова недоразумение абе Илко на Камбитов вода да му носиш; преди великден миеше улиците по целия град ; запълваше дупките по улиците ; маркираше пешеходните ;немаше кучета ;донесе пари за града ;санира се Струмско ; Еленово; Ален Мак ; високите блокове ;щом дойде време да даваме за пример Камбитов значи Илко удари дъното на класацията та Томов си е класика поне не лаже човеко;
Нинджата публикува:
19 Април 2023 | 22:48
Пешката тръгна срещу царицата!!!

Добавете Вашия коментар

TOP