Екскметът на Банско Георги Икономов се отдаде на релакс в планината, помпа мускули във фитнеса

10 Февруари 2020 | 23:13
13 коментара
Любопитно

Екскметът на Банско Георги Икономов се е отдаде на активна почивка и разходки в планината, където доста често може да бъде видян на излети.

Друга негова страст е фитнесът и редовно тренира в местен фитнес клуб, както и четенето на книги. Пред местна медия той сподели, че работата не му липсва.

“Работата не ми липсва и общо взето с нищо не се занимавам. Спортувам и си гледам семейството. Използвам времето да съм в планината, спортувам пантене и ски, а доскоро ходех и на лов, но той вече свърши. Всеки ден ходя на фитнес, оглеждам се и за подходяща работа. Всъщност възможностите са да се заема с частен бизнес, но не изключвам и работа в държавна институция, ако имам такава възможност”, каза екскметът на Банско Георги Икономов.

Той разказа още, че доста от времето си прекарва вкъщи, готви и чете книги най-вече за планинарство. В момента четивото му е “Убийство на невъзможното” от Райнхолд Меснер, която е за алпинизъм и е посветена на Боян Петров. 

Добавени коментари

Банскалия публикува:
12 Февруари 2020 | 13:14
А как е лапнал 500 хиляди евро от незаконна сделка в София преди месеци заедно с братовчед си от село Баня. Питайте го и за това
банскалии публикува:
12 Февруари 2020 | 13:13
Преди минути бившият кмет ная Созопол и настоящ общински въетник бе посрещнат от съгражданите си с шамари и протест, заради длъжностно присвояване на близо 2 милиона лева. А тук за 14 милиона? Банскалии?
Банскалия публикува:
12 Февруари 2020 | 13:10
Питайте го и за другите му къщи-палати в Италия и Гърция
От Банско публикува:
12 Февруари 2020 | 00:47
И за да си почива по - добре, ще си получава обезщетение от Бюрото по труда. Така де - и фирмите му не са на негово име. Пък и държавна работа ще си търси. Да се огледа откъде може да лапа. Не се наяде.
А мога ли само да попитам? публикува:
11 Февруари 2020 | 15:04
Може ли да го "оставите на мира" и повече да не ни го навирате в очите тоя идиот? "Направѝ що направѝ" за банскалии - и ул."Гоце Делчев",и ул."Пирин"/50 метра/,и водният цикъл?!,и нова детска градина?!,и нов дом си направи със златни бидета и тоалетни...Сега вече ни оставете намира и повече не ни го навирайте в очите тоя негодник. Надяваме се,че ще се намерят институции,които да му потърсят сметка.
Хората публикува:
11 Февруари 2020 | 13:35
Ще го оставим на мира да релаксира,да се чуди какво да прави,ние да му плащаме вересиите и да забравим за загубените години на цял един град?! Вие добре ли сте??? Не стига,че прахоса едни 5 милиона оставени му от предишно управление,ами остави още 7 милиона дълг за "няма нищо".И сега да мълчим? Да го "оставим на мира"? Май той е добре,а ние всички не сме добре!
Към "Злобари" публикува:
11 Февруари 2020 | 13:24
Злобата в хората се натрупа от неговата злоба от как се появи на политическата сцена.Обещаваше много,говореше сладко,спечели много хора.Но бидейки излъгани и ограбени и забележете-само за него си-той загуби първо съпартийците си /Е,не всички/,а после и избирателите.Когато хората си отвориха очите и видяха истината,не само че озлобяха,но направо изкрейзиха.Да се сърди на себе си! От тук нататък-ще видим...
Банскалия публикува:
11 Февруари 2020 | 10:34
До Злобари Защото е нагъл и злобен! Защото не спира да се самоизтъква след всички поразии които сътвори! Разделяше хората и ги тормозеше, а сега се прави на жертва и дава съвети в Общинския съвет! Ако е искал да си почива е щял да си подаде оставката от общинския съвет, както направиха Камбитов и Котев. Той обаче има други намерения! Иска да очерня и злослови! Даже неговите не го искат и гласуването на бюджета го показа. 16 за и само той- въздържал се! Защо стои там да каже! Какви са истинските му подли намерения?
Злобари публикува:
11 Февруари 2020 | 09:59
Защо има толкова злоба в хората? Постигнахте това,което искахте.Оставете го на мира.
банскалия публикува:
11 Февруари 2020 | 08:59
Много добре ще му се отрази почивката в Бобов дол.
Банскалия публикува:
11 Февруари 2020 | 08:36
Затова пък всички банскалии, ще работят здраво и усърдно за да върнат кредитите, с които е загробил общината!
Въведете име... публикува:
11 Февруари 2020 | 08:35
Открадна 12 милиона какво да прави сега освен да си ги харчи
Асен публикува:
11 Февруари 2020 | 08:31
Малко хора могат да си позволят нищо да не правят, но за него е разбираемо! Ще работи на длъжност- Бивш Кмет

Добавете Вашия коментар

TOP