Ексклузивно в Pirinsko.com! Командировани полицаи в Банско обвиниха началниците си в дискриминация, искат равни права с колегите си!

18 Януари 2018 | 16:21
27 коментара
Общество

Полицаи от Югозапада нададоха вой срещу началниците си, научи ексклузивно репортер на Pirinsko.com.

Става въпрос за командировани през зимния сезон в Банско служители на реда от Благоевградско, които по думите им станали обект на дискриминация.

Ченгетата дори вече са подготвили и подписка, адресирана до управителният съвет на СФС МВР в София по повод на горещата тема.

В подписката, те подробно описват нелепата ситуация и унижението на което са подложени.

По думите им, част от командированите  служители се ползват с определени привилегии, като това да спят в хотел и да им бъдат отпуснати по 20 лв. на ден за храна и кафе, докато останалата част, която е настанена в сградата на РУ Банско е без право на подобни финансови екстри.

Потърпевшите твърдят също така, че вече дори са изискали среща с началникът на полицията в курортния град за решаване на проблема.

По време на нея, той им отказал да промени нащата, твърдейки, че ако имат някакви забележки могат да се обърнат към шефовете си на съответните дирекции, в които работят.

Сигурни източници довериха пред медията ни, че когато обаче шефовете им разбрали за негодуванието на своите подчинени ги скастрили набързо с думите : "Не правете бунт”.

„Ние не правим бунт, но и не искаме да бъде дискриминирани от останалите си колеги, а искаме да бъдем наравно с тях. Точно поради тази причина сме готови на всичко, да сигнализираме, където трябва, но да получим решение на проблема ”, категорични са потърпевшите полицаи.

Екип на медията ни ще потърси за коментар по темата и директорът на ОД на МВР в Благоевград Николай Хаджиев и своевремнно ще ви информираме за проблема.

Вижте подписката на част от полицаите, която публикуваме без редакторска намеса! 

Добавени коментари

оцедиу публикува:
29 Януари 2018 | 20:07
Ей Морския. Ти си пълен неграмотник. Научи се да пишеш без правописни грешки бе селяк. Виктор Костадино Джойкев. Ти си срам за системата наречена МВР.
командирован в банско публикува:
20 Януари 2018 | 16:23
От днес 19.01.2018г има официална проверка от Инспектората по повод тази статия. В момента ние новите командировани сме на същите мръсни и гнусни условия, на които предишните колеги подали сигнала бяха и те. Дано проверяващите си свършат съвестно работата и поне се променят мизерните условия за нас и колегите след нас. Това че се откраднаха парите от командировката е факт, но дали той ще се констатира ще видим до няколко дена. Не може вечно да се прикриват такива явни престъпление и да се излиза с резолюция "Не са констатирани нарушения след проверката". Поздравления от служителите към медията,за отразяването на тази долна гавра с нас.
пекара публикува:
19 Януари 2018 | 20:07
Защото снощи правих КЕКС, КЕКС И ЩЕ ПРАВЯ ОЩЕ КЕКС, КЕКС, КЕКС
IVAN публикува:
19 Януари 2018 | 15:48
OTKRADNAXA KOMANDIROVACNITE
Пискун публикува:
19 Януари 2018 | 13:07
Лошото е че вече се търсят само такива лапачи, и мъжкари не останаха в това МВР, и е пълно и с пенсионери
9 публикува:
19 Януари 2018 | 11:59
В мвр е така лапаш на шефа добре си не лапаш зле си
Иван публикува:
19 Януари 2018 | 09:44
Е добре де това което разбрах е че едни от командированите спят в хотел и се хранят и взимат по 20 лева командировачни а други спят на третия етаж в полицията на Банско и се хранят в полицейските автомобили е ако това е вярно това е подигравка бе хора това е позор за родната полиция.
ОНА публикува:
18 Януари 2018 | 23:57
Школата на Т
до смешния финансист публикува:
18 Януари 2018 | 20:42
Що си такъв смешник бре, тва че по телевизията някой нещо е казал-обещал щото е на зор, не е като преведено по сметката ти смешко. И тез пари Бойко не си ги вади от лични джоб да ти кажа само, тез пари са събрани от актове, фишове които най вероятно са и от теб, хубаво ти го обясни колегата за женати как да го захапе па и ти го захапе също палячоо
До финансиста публикува:
18 Януари 2018 | 20:03
Да ми захапи женати тоягата и да не я пуска до лятото и на колегите също
Фики публикува:
18 Януари 2018 | 20:01
Балажанов да си плати на шофьорите завлякал е околията дължи пари за нафта голямия играч
Финансист публикува:
18 Януари 2018 | 19:59
150 000 000 лева им отпуснаха и пак са им малко!Бойко...Тия са като крокодили-захапят ли, не пускат!
Магистрална публикува:
18 Януари 2018 | 19:59
Николай иванов един от предателите винаги е бил топач и пълен некадърник разчитал винаги на топла връзка с шефа
дани стоицов далаверата публикува:
18 Януари 2018 | 19:57
абе няма ли кой да викне тея Господарите на ефира да снимат в тва КАТ какво става бре. Целия град вече знае че да регистрираш трябва да отделиш и 150лв за рушвет на Колевеца или Бойко които бачкат негласно за тоя паляк стоицов далаверата. Отивам в КАТ и гледам Колевеца тича с папки прережда чакащите, хората мислчт че е служител даже, качва се в колите на канала, сам си движи нешата като на бащения. Тоя директор заспал ли е там или и той щипка сигорно, баси резилааа е тва КАТ
Отвратен полицаи публикува:
18 Януари 2018 | 19:56
Поздравления за статията и собствениците на сайта и ние искаме такива смели началници като ВАС
Пп публикува:
18 Януари 2018 | 19:53
Полицията винаги е боледувала от предатели и този и другия които не са се подписали го доказват визирам полицая -доносник винаги близо до всички началници в сандански така наречения страхливец кольо иванов черния - борнара
Па публикува:
18 Януари 2018 | 19:50
Вътрешна сигурност го пазят георги кьосев тъпото той ги върти далаверите с номерата и си вари ракията при иван иванов в белгарчево държи и митрев за ташаците дай истината
Гайдар публикува:
18 Януари 2018 | 19:40
Уволнение за сегашните зам директори кьосев тъпото и кръстев малумния кьосев е пенсионер кой търси там като е некомпетентен няма и психологическа годност няма достатачно млади кадри за зам директори ли колко още да ги търпим тези дребни душици еми вземете им прехвърлете рдвр благоевград и нотариално на единя целото племе ба работи там на другия също и това е съвем случайно единя продава информация за ра разработки и срста другия продава тег номера актове и двама използват силите на мвр за да си решават личните проблеми и никой несмее да зададе въпроса ЗАЩО кои са тези???
далаверата публикува:
18 Януари 2018 | 19:39
от служител в кметство Банско разбрах, че общината е превела 200 бона за трите месеца командировка на дирекцията, които някак си са изчезнали и за това на момчетата не са им дали пари и са принудени да мизерстват там. 200 бона си е стабилно далавера и източване от МВР, и в кое ли джобче са потънали :)
От Спящата красавица Синдиката на служителите на МВР публикува:
18 Януари 2018 | 19:28
Спящата красавица Синдиката на служителите на МВР реши да се събуди Полицаите да излизат на протестират.....зове Синдиката на служителите на МВР. Същият синдикат, които остана глух за жалбата депозирана от 20 служители на ОД на МВР-Благоевград командировани в Банско. Разделени на хората на Ичев и простосмъртните. Първите са на зимен курорт в Банско – настанени по хотели и командировачни пари и лека служба. Вторите като каторжници се извозват с микробуси от дирекцията, за да осъществят патрулно-постовата си дейност от 12 часа. Хранят се в колите и почти не извършват физиологичните си нужди в тях или до тя,и под всекидневната репресия на проверки от Ичев-плоското и Дани Стоицов-далаверата. Дискриминираните служители са депозирали жалба до Синдиката на служителите на МВР. Синдикатът решил да изпрати по компетентност жалбата в Инспектората на МВР, който изпратил жалбата по компетентност до директора на ОД на МВР-Благоевград. Жалбата е вече при Кьосев-Тъпото или неговия солташак-комплексар станал известес в цялата страна с мача Левски-Пирин Ичев-плоското, които сами ще се самопроверяват и самонаказват,и ще наказват служителите дръзнали да си търсят правата.
Ще почака публикува:
18 Януари 2018 | 19:22
На пожарникаря балажанов сина ще му се наложи да пробва на др място и време
Пенчо публикува:
18 Януари 2018 | 19:22
Питайте хаджиев и за момчето което преби зам директора димитър кръстев в струмско заради дебелата му жена докога такива като него и кьосев ще използват мвр за лични нужди и да си решават проблемите бъди смел бе бриндо пребил е момчето пре 20 човела свидетели има и запис а му късат жалбите а ония кьосев тъпото дето продава рег.номера тия си мисля че мвр им е бащиния ходя заплашват хора средурсите на мвр за лични облаги това го питайте
До Един от всички публикува:
18 Януари 2018 | 19:15
другар отговора е във въпроса ти ;) Баладжана е стар сандански терикат, даже и сино му сеге влиза у системата на МВР, Кьосев тъпото му е гръб
es публикува:
18 Януари 2018 | 18:59
zaplatajii
па аз публикува:
18 Януари 2018 | 18:24
полицаите да не траят ама да си искат правата ебати шибаната държава ебати
аз публикува:
18 Януари 2018 | 18:10
браво за статията Сива циганката пак пропусна момента да разбере що става
Един от всички публикува:
18 Януари 2018 | 17:47
Да питам защо предателя баладжанов които гласят за офицер след като и той беше командировка не фигурира в списъка

Добавете Вашия коментар

TOP