Ексклузивно в Pirinsko.com! Бившият горски служител на ДГС Катунци, Димитър Влахов пострада след нападение с балтия от Дончо - "Бълхата"

09 Октомври 2017 | 20:59
6 коментара
Общество

Бившият горски служител на ДГС Катунци, Димитър Влахов пострада сериозно след като "полетя" с автомобила си „Ауди 3”в пропаст от 50 м. височина.

Инцидентът стана към 18 часа тази вечер, разкриха източници на Pirinsko.com.

По думите им, всичко започнало, след скандал между Димитър Влaхов и Андон Балтаджиев – Бълхата, с който двамата имали отколешна вражда.

Запознати разкриха, че именно, той бил и човека, който преди време, депозирал сигнала срещу екс горския стражар Д. Влахов за наличието на незаконна дървесина в двора на къщата му в село Пирин.

Нашите информатори разказаха, че Димитър Влахов и Андон Балтаджиев – Бълхата се срещнали в късните следобедни часове на днешния ден край разклона за село Пирин и Гоце Делчев. Двамата започнали да спорят, след което сериозно се спречкали. Спречкването бързо прераснал в скандал.

Побеснял от яд, Андон Балтаджиев подгонил бившият горски с балтия в ръка, но той успял някак си да се отскубне и се качил в колата. По този начин, балтията се забила в страничното стъкло на автомобила, счупила го и ударила в главата Д. Влахов. От удара, той загубил съзнание, а „Ауди”- то, буквално полетяло от 50 м. височина и „паркирало” в пропастта под пътя.

Сигналът за случилото се е подаден на тел.112 от случайни минувачи, но едва два часа след него полицейски екип на РПУ Сандански се отзовал на мястото на инцидента.

И въпреки, че случката се разигра към 18 часа тази вечер, към 20:30 часа екип на Спешна помощ го транспортира до болницата в Сандански.

Добавени коментари

Шавливата публикува:
10 Октомври 2017 | 10:15
Ани Желяскова туй не е като унуй капии!
Кака Ани публикува:
10 Октомври 2017 | 10:00
Аничка пиле стар парашут неможе не става с лъжотий мила не става кой ще да бе но да е истина щеше да лови дикиш но нема как туй да стани
х публикува:
10 Октомври 2017 | 08:52
Това си е опит за убийство Бълха ли е мишка ли е си е потенциален убиец полицията трябва да си влезне малко в ролята днес горския утре някой друг, ще има спор с него и ще чакат да убие някой за да се задействат .
Опа публикува:
09 Октомври 2017 | 23:44
Има само една истина и тя е че Балтаджиев го уволни кат е крадец тоя ,,екс горски"
Хихи публикува:
09 Октомври 2017 | 23:04
Да го бе заклал да има и Мураската мръсна
Не е живот това публикува:
09 Октомври 2017 | 22:02
Народът живее скотски! За една каруца дърва ще се изколят.И от простотия, но и от сиромашия.

Добавете Вашия коментар

TOP