ЕКСКЛУЗИВНО! Незаконните бусове "копарки" в Банско паднаха в капана на Прокуратурата с белязани пари

07 Март 2017 | 13:36
6 коментара
Общество

Днес незаконните бусове "копарки" в Банско паднаха в капана на Прокуратурата с белязани пари, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Десетки туристи заляха с жалби полицейското управление в курортното градче за извършваната незаконна дейност на до вчера протестиращите шофьори на пътнически микробуси, които извозват туристите от начална кабинкова станция до ски пистите.

В жалбите си потърпевшите са описали подробно нарушенията от страна на шофьорите, сред които при заплащане на 10 лв на ръка не се издава касов бон за извършена услуга. 

Скандалното в случая е, че микробусите возят пътници без лиценз и без застраховка при евентуална злополука.

Репортер на Pirinsko.com се убеди в правотата на думите на хората - нещо повече дори представител на медията ни бе един от потърпевшите. Полицията разпитва шофьорите на микробусите "копарки", както и всички засегнати от случващото се.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ СЪС СНИМКОВ МАТЕРИАЛ И ВИДЕО!

Добавени коментари

Иван Гипса публикува:
09 Март 2017 | 08:44
Не може да има хляб за други, само за моите таксите, банскалиите да го духат, само аз ще возя туристи.
Бачо публикува:
07 Март 2017 | 16:38
Нагледен пример как до вчера крадцът викаше дръжте крадеца. Скапаните копърки обикалят от години и е крайно време някой да ги разкара. Юлен добре направиха и отърваха туристите от обирджии
Хълк публикува:
07 Март 2017 | 16:06
A така копърките, дето обират туристите си получиха заслуженото, а после имат наглостта да мрънкат и за налагани им такси
Dimo публикува:
07 Март 2017 | 15:02
G.Ikonomov. A . Matsyrev I.Popov Tova sa horata kapata na vsichko v Bansko
Krum публикува:
07 Март 2017 | 14:59
Da kajat koi pazi koparkite VLASTA
rap публикува:
07 Март 2017 | 14:18
Но не може заради 5 буса, които карат хора нелегално да страдат и хотелиери и пътнически фирми. Хайде ще ме извинявате, но нека Прокуратурата хубаво да си свърши работата и да вземе и да поразгледа и колко незаконни таксита има тоя Бачевец ли е какъв е и колко касови бележки пускат. Дали само тези бусове са нередовни или и тези, които направиха всичко това. За едни да има, а за други не. Не става така. Изядохте се сами си като чели можете да извозите всичките хора в Банско. Лаком газ кръв сере!

Добавете Вашия коментар

TOP