ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Стоянов, кмет на с.Самуилово: И все пак от къде имате тефтера, Мария или Софка ви го даде?

30 Май 2015 | 09:51
30 коментара
Общество
ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Стоянов, кмет на с.Самуилово: И все пак от къде имате тефтера, Мария или Софка ви го даде?

И все пак от къде имате тефтера, Мария Петрова или Софка ви го даде? Това каза пред Pirinsko.com Кирил Стоянов, кмет на село Самуилово общ. Петрич.

Името на кмета на с. Самуилово изплува в скандалното тефтерче, което осветли корупционните схеми, уличаващи ги във вземане на пари под формата на комисионно с благословията на общинският секретар Туфчо Сандъкчиев, за който се говори, че е "черната каса" на кметът слънце Вельо Илиев. На записките подробно е записано, че парите се разпределят, както за Туфчо така и за Кирил Стоянов, като в случая Стоянов вземал суми от по 200, 500 и 770 лева.

"Със сигурност някой е вземал пари, но аз никога не съм взел пари, само давам, сега изведнъж гледам в медиите, че попадам в някакъв тефтер, за който дори не знам нищо. Добре, че съпругата ми все още нищо не е разбрала, тя е бременна, представете си какво би станало ако стигне тази глупост до нея. От 2007 година от собствената си заплата на кмет давам по 100 лв. на всяко новородено дете в селото. 50 лв., давам за раждането, другите 50 лв., ги давам при навършването му на една годинка", коментира Кирил Стоянов.

Изненадващото бе, че пред репортер на Pirinsko.com кмета попита:

"И все пак от къде имате тефтера, Мария Петрова или Софка ви го даде”?

Според източник на Pirinsko.com имената, които посочва кмета Стоянов са били действително служители на фирма ПЪРВОСТРОЙ-Г с.Първомай, от където най-вероятно изплува въпросното тефтерче.

Припомняме, че на редакционната поща на Pirinsko.com пристигна сигнал от г-жа А.Маркова, която подробно описва схемите на кмета Вельо Илиев, като за доказателство предостави тефтер с подробно описана схема и видео материал за доказателство на твърденията, че "черната каса" на петричкият кмет е Туфчо Сандъкчиев. От записките се вижда, че със знанието на Т.Сандъкчиев и зам.-кметът Христо Батев, кметовете вземали солидни суми пари, като лично участвали в уговорките за изкуствено увеличаване на фактурите, за да може всеки по отделно да си вземе своя дял.

Репортер на Pirinsko.com потърси за коментар зам.-кметът на община Петрич Христо Батев, който каза, че не е изненадан от скандалното тефтерче, което осветли имената на кметове и наместници от община Петрич.

„Честно да ви кажа знам за този тефтер повече от един месец и не знам какво да коментирам. Чух от хората за него, видях в медийното пространство, но не очаквах, че името ми е записано там. Аз нямам нищо общо с това”, каза за Pirinsko.com Христо Батев.

Както Pirinsko.com съобщи по рано, че при появата на медиите на провелата се редовна сесия на ОбС-Петрич, настъпи напрежение.

Медиите, които извадиха тефтерчето са в залата. Това каза развълнуван общинският секретар Туфчо Сандъкчиев на "ушенце" на зам.-кметът Христо Георгиев на провелата се вчера редовна сесия на ОбС-Петрич. Той бе видимо притеснен от присъствието на медиите на редовното месечно заседание, като едва съумяваше да сдържи нервите си и бушуващото напрежението в него.

Този факт не остана скрит дори за колегите му общински съветници, които на моменти го гледаха с искрено съжаление. Туфчо Сандъкчиев се приближи до зам.-кметът Христо Георгиев и шепнейки му на "ушенце" обясни, че медиите, които извадиха тефтерчето са в залата. Докато говореше тихичко на зам.-кмета Хр.Георгиев, той пък от своя страна само леко му кимна с глава и даде знак с ръка да изчака малко.

Така само няколко минути след разговора им, по повод на скандалния тефтер и записките в него, Туфчо обясни пред медиите, че няма нищо общо с написаното в него.

„Дори нямам представа откъде се взеха тези "писаници". Това е пълна глупост, с която нямам нищо общо. Притеснявате мен и семейството ми по този начин. Как да обяснявам на съпругата ми, че несам водил селските кметове по жени в Македония. Хората в града ме познават, като честен човек, аз самия също се смятам за такъв. Никога с нищо не съм излъгал никого, това е толкова нелепо”, с усмивка, но видимо ядосан поясни Туфчо Сандъкчиев.

ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Стоянов, кмет на с.Самуилово: И все пак от къде имате тефтера, Мария или Софка ви го даде?
ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Стоянов, кмет на с.Самуилово: И все пак от къде имате тефтера, Мария или Софка ви го даде?
ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Стоянов, кмет на с.Самуилово: И все пак от къде имате тефтера, Мария или Софка ви го даде?
ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Стоянов, кмет на с.Самуилово: И все пак от къде имате тефтера, Мария или Софка ви го даде?
ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Стоянов, кмет на с.Самуилово: И все пак от къде имате тефтера, Мария или Софка ви го даде?

Добавени коментари

vili публикува:
12 Юли 2015 | 10:54
Koi kakvoto i da kazva i kakvito i kompromati da sazdavat Kiro e kmeta. Chovek koito ne jivee v Samuilovo nqma shansove da specheli izborite.
анонимен публикува:
10 Юли 2015 | 09:14
Има хора с доста ограничен ум! Как може да кажеш, че Киро е бивш каналджия? Това се говори само и единствено от злоба, понеже знаете, че той ще е кмета. А на хората им е нужно "радио", защото ако си мълчиш никой няма да ти обърне внимание.
бш майстор публикува:
06 Юли 2015 | 18:11
ей кмете яко си ги изплашил сейменци сички коментари са едни и същи гледай си работата както до сега и им е........ама тия сейменски грозотии и за еб...........не не стават
селски публикува:
18 Юни 2015 | 20:16
Радиото миналите избори ги прееба на азис и гюбката на тия избори направо ки ги изнасили сега преди изборите му пускат по молко пари да може да си довърши къщата
111 публикува:
18 Юни 2015 | 19:53
Абе кмете кажи как стават тези неща 8 години говориш и псуваш по В.Илиев и Ицо гюбката не идваха на празниците на селото а сега изведнъж станахте много близки6
kalabak публикува:
06 Юни 2015 | 15:50
Kmete sled izborite moje pak da kosish bez tova ot tebe drygo ne stava
Samuilec публикува:
06 Юни 2015 | 13:41
Shto ti e vinoven Valio ce dedo mu e seimenkata. I ne mi vikai samo televiziqta da snima bednite babi da si pravsih ti reklama na zagrijen kmet, topish gi posle se praesh na shut ae begai skrii se.
митко публикува:
06 Юни 2015 | 13:33
парите са за кащата на кмето ууу бе не те ли е срам бе така да лажеш хората и да ги манипулираш еее самилци не сме тъпи не си мисли че ти си най-хитър. ИНТРИГАНТ И ТОПАЧ!!!!!!!!!!
селски публикува:
06 Юни 2015 | 00:05
Кмете нема какво да кажиш против валката и го почна с дедо му вместо да се занимаваш с интриги направи сарание и кажи каде са парите от общината защото не малко пари са отпуснати за тия 8 години а парите от мотокроса и саборите и тогава ще преценят сами да ли да гласуват за теб а не да ги лъжеш с квартали и чушкопеци
самуилец публикува:
05 Юни 2015 | 23:55
Радиото цар на интригите
наш публикува:
05 Юни 2015 | 19:06
кмете кмете кметеее и твойто село ще си ееееее майката вместо самилво ще е квартал сейменково
11 публикува:
02 Юни 2015 | 21:49
Кмете я кажи колко хора си натопил от селото
1111 публикува:
02 Юни 2015 | 18:01
Да каже кмета как се изписват фактури с бабин
самуилец публикува:
02 Юни 2015 | 17:55
Човека е прав кмета да даде отчет а не да вика телевизията и да си прави пиар на гърба на старите хора той много добре знае кой ги топи а той после се прави че ги защитава
selski публикува:
31 Май 2015 | 21:57
Kire mai si se izplashil i pochvash s tvoite dolni nomera ostavi xorata sami da reshat za kogo da glasyvat kato si tolkova chesten izlez pred xorata ot seloto i napravi otchet kolko pari sa vlezli ot obshtinata sabora i motokrosa i za kakvo sa izxarcheni
Тортопуласън публикува:
31 Май 2015 | 18:24
Поздравявам всички работещи в кметство Петрич, барабар с кметовете на селата и Вельо (Катинарчето) и зам. кмета Гюпката с песента на дует Аполон - Бай Иван!
реното публикува:
31 Май 2015 | 17:05
това е кирчо каналджията а защо така му викат ?????????????????? кажи валдес
Валдес публикува:
31 Май 2015 | 11:38
Кирчо дето си върти гъзето на Ицо Гюпката има и много други прегрешения.
АСЕН БАЛАБАНОВ публикува:
30 Май 2015 | 21:27
хахаха истината боли кире кире засрами се кире туфата ви дава по некой лев вземал си 700 лева оделно ве закара на македония там ядене пиене има и 2-3 женки оправат ве набърже и ги гледате в очите на туфата и велио като че ли са най-големия много ми е интересно кире как си сетил за мара и софка еми кес сетиш кире от къде си зимал пара.
селски публикува:
30 Май 2015 | 21:20
Яков поне е стойностен и уважаван човек за разлика от радиото ама да е готов за много подмолни игрички не напразно му викат радио . Успех Валка с теб сме.
Иван публикува:
30 Май 2015 | 20:57
Не се опрвавдавай бе Кире, познаваме се много добре. Дано хората да са те разбрали вече че и ти не си света вода. Не те искам за кмет.
Стоян публикува:
30 Май 2015 | 20:23
достатъчно добра цел е училището, може да стане перфектна фабрика за печене на чушки
ани публикува:
30 Май 2015 | 20:15
Как може да искате да изберете за кмет човек, който не живее в Самуилово. Явно искате да изпълнявате прищевките на Сейменов. Помислете малко какви са целите и тогава направете избор.
ГОШО публикува:
30 Май 2015 | 20:11
Нашето подсъзнание винаги намира начин да ни „докаже“ че това, в което вярваме е истина. Е, аз не вярвам, че това е истина
емил публикува:
30 Май 2015 | 19:50
не е нужно да си участник, за да знаеш имената на хората, които са замесени в това
илия публикува:
30 Май 2015 | 17:27
Вальо Яков ще е новия кмет на Самуилово честито Валка
коларовалия публикува:
30 Май 2015 | 17:05
ееееее киреее най-после сме готови да те сменим и да сложим Валката по-добре не се кандидатирай вече хахахаха
selski публикува:
30 Май 2015 | 16:27
kanaldjia kmet sram za seloto aide stiga...
Георги публикува:
30 Май 2015 | 16:11
Кирчо радиото хахахахахаха този път падна в капана нали си честен бе кажи по колко пари си делите с туфата кирееееееееее ше си помисля дали да гласувам за теб.
Асен публикува:
30 Май 2015 | 14:37
Е добре де Кире като не си взимал като не знаеш нищо от къде знаеш жените дето може да са дали тефтерчето, което означава че много добре знаеш за що става на въпрос.

Добавете Вашия коментар

TOP