Ексклузивно! Босът на Агромах Методи Бачев и певецът Константин със специален поздрав към жителите на Черниче

19 Август 2017 | 20:24
0 коментара
Общество

Отмина една година от резила на шефа на мощния блогоевградски строителен консорциум „Агромах” Методи Бачев, който попари като с вряла вода и шашардиса от изумление жителите на симитлийското с. Черниче, обявявайки пред тях, че кметът на Симитли Апостол Апостолов е е**л премиера Бойко Борисов. 

Публичното унижение към премиера дойде по време на изказване от страна на Методи Бачев, на традиционен курбан на кукерската група на Талайката в Евросело Черниче.

а
 

Поздрав

Най – шокиращото от всичко обаче бе, че непресметнатото иказване стана пред очите на трима полицейски служители от 02 РУП-Симитли, които бяха „специално ангажирани” да охарняват меропирятието. Ченгетата не пуснали доклад за нецензурните думи можеби от страх, за да не бъдат уволнени от мощната фирма, която парадираше със силните на деня.

Празникът както всяка година бе уважен и от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, който макар и за кратко уважи събитието и седна на обща трапеза с всички празнуващи, видя репортер на Pirinsko.com. 

Той обаче категорично отказа да седне под „вип” шатрите, направени специално за елитните гости и предпочете компанията на кметския наместник на село Градево Кирил Йосифов.

Учени: Две земетресения ни връхлитат през есента! Опасни трусове край Гоце Делчев  снимка 1

Резилът на Методи Бачев обаче дойде малко след 23:00 часа, когато в свое обръщение към актьора Краси Радков и под въздействието най-вероятно на алкохола, на микрофон и на всеуслошание заяви: 

„Краси искам да ти кажа, че кмета на Симитли е "е**л" Бойко Борисов, искам са да се отпуснеш и да се правиш на Бойко Борисов". Така вместо смях, сред присътващите се чуха възклицания на недоволство от поведението на строителния бос. 

Хората недоволно подмятаха, че каквато е власта в държавата, такава е и оправитя в нея. „

Това е не подигравка с власта, това е гаврa, абсолютна издънка”, подмятаха те. Стряскащото „признание” от страна на Методи Бачев остави с отоврена уста и обичани родни шоумени и звезди като Краси Радков и Константин, които бяха поканени лично от него да веселят съборяните.

„Това е нечувано, този за какъв се има, как може такива неща, някой да му вземе микрофона, на каква дрога е”? 

Това бяха само част от коментарите, с които хората на събора обсипаха М. Бачев, който през пет минути спираше музиката и правише поздрави "за всички селяни от Черниче".

а
 

Отмина една година от резила на шефа на мощния блогоевградски строителен консорциум „Агромах” Методи Бачев

Добавете Вашия коментар

TOP