Екшън в Банско! Гневен шофьoр потроши стъклото на автомобил след отнето предимство

31 Март 2021 | 11:46
7 коментара
Криминално

В РУ-Банско е получено съобщение за това, че около 09:45 часа вчера на ул. “Цар Симеон“ в гр. Банско лек автомобил „Тойота“ е отнел предимството на лек автомобил „Ауди“ с 42-годишен водач от гр. Банско, след което двата автомобила спрели един срещу друг и водачът на лекия автомобил „Тойота“ е счупил предното панорамно стъкло на лекия автомобил „Ауди“, удряйки го с ръка.

За случая е уведомена компетентната прокуратура.

Образувано е досъдебно производство.

Добавени коментари

"Блажени са вярващите" публикува:
31 Март 2021 | 20:14
Този,който пише хвалби-небивалици за тоя педал - Ал. Мацурев е ял гъби! Недей да си мисли,че банскалии пасат трева и не знаят какво е направил за Банско Мацурев и какво е направил Икономов! Всичко се знае: и двамата крадоха,та се забравиха.Накрая не можаха да си поделят една хапка и се хванаха за гушите насред София-пред Парламента. Нали ви е ясно,че ако сега и двамата влязат -ще си извадят очите в самата пленарна зала.Затова изберете единия,за да не ставаме за кашмер. НО НАЙ-ДОБРЕ Е ДА НЕ ИЗБЕРЕМ НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ!
Гражданин публикува:
31 Март 2021 | 16:15
ТИ УЙО ДУМАЙ ОТ ТВОЕ ИМЕ ,ГРАЖДАНИТЕ ЧЕ КАЖАА В НЕДЕЛЕ КОЙ ПОДКРЕПАА
Банско е с Мацурев публикува:
31 Март 2021 | 15:57
Цяло Банско подкрепя Александър Мацурев! Във времена на криза той успя да подпомогне хотели, механи, заведения. Той докара милиони за общината, а гражданите усетиха подкрепата на държавата в негово лице. Гражданите на Банско останаха финансова независими в тази криза и успяха да съхранят доходите си! Гражданите на Банско изразяваме пълната си подкрепа за Александър Мацурев!
За Мацурев публикува:
31 Март 2021 | 15:50
Приятели, ИКОНОМОВ е доказан ЛЪЖЕЦ и МАНИПУЛАТОР! Нека не вярваме на глупостите му, изречени от политическата агоня, в която се намира в момента. Какво направи ГЕРБ до сега? Инвестиции в милиони, огромни инфраструктурни проекти, спорт, образование. В област Благоевград един депутат на ГЕРБ осигури финансиране на множество общини, осигури доходи и перспектива. Казва се Александър Мацурев. С действията си той доказа че работи безкористно и с морал. Доказа, че обществения интерес е по важен от личния. Доказа, че не всеки политик забогатява в парламента. Доказа, че може да вдигне доходите в община Банско с 14%, като даде възможност да стартират няколко големи проекта в общината. Доказа, че работата му с местния бизнес в Банско доведе до по голяма сигурност на доходите и перспектива за младите хора в града. Да подкрепим Александър Мацурев, най-достойният кандидат от Банско!
Запознат публикува:
31 Март 2021 | 15:19
Икономов обясни на хората и харема ти от фейсбук зашо за 8 години немаш отпуснат и финансиран проект от правителеството, а си работил винаги с пари от общинския бюджет??? Защото с пари от общинския бюджет си крал безкрайно без да те проверява никой. Обясни това на трансджендъра В. Кушлева и курвите които ти лайкват глупостите на стената!Бърже
До горния публикува:
31 Март 2021 | 13:28
А пак си прочети новинката, пенделчо
Ама,не де! публикува:
31 Март 2021 | 12:45
Като видиш АУДИ,МЕРЦЕДЕС или подобни - СПИРАШ НА МЯСТО и замръзваш! ТЕ СА С ПРЕДИМСТВО НАВСЯКЪДЕ! Даже няма да се озърташ за мигачи.Те нямат такива устройства.Както и няма полиция,за да ги санкционира,за каквото и да било подобно нещо!Айде море! Бива ли за такива неща да се разправяме?!

Добавете Вашия коментар

TOP